VIDEO: Een nachtje doen met Chris de Clercq – deel 9

Favoriet Favoriet
VIDEO: Een nachtje doen met Chris de Clercq – deel 9

Het is koud en het regent, maar dat weerhoudt Fox consultant Chris de Clercq er niet van om volgas achter de karpers aan! Ook tijdens de koudere maanden weet Chris enorm succesvol te zijn. In deze nieuwe aflevering van ‘Een nachtje doen met Chris de Clercq’ neemt Chris jullie mee in zijn winter visserij op een Belgisch kanaaltje.


Chris: Welkom opnieuw bij ‘Een nachtje doen met’, dit keer zijn we er vroeg bij! Tijdens het filmen was half januari en dus dachten we dat we waarschijnlijk zouden gaan blanken. Maar goed er is altijd hoop als je aan de waterkant zit en daarbij had ik al een paar vissen gevangen dit jaar. In de Belgische Ardennen treffen we een idyllisch kanaaltje waar we deze nacht en een klein stukje dag hebben gevist.

Iets wat je misschien niet verwacht in januari is dat we de sessie begonnen met het zoeken naar karper, met behulp van de polaroid! Na wat stekken bekeken te hebben kreeg ons vertrouwen dan toch snel een boost toen we enkele karpers waar konden nemen.

Ok ik kan je nog meer vertellen, maar kijk gewoon lekker naar de video. Veel kijkplezier en tot de volgende!

Chris de Clercq


Chris de Clercq schrijft vaker mooie stukken voor KWO. Wil jij méér van deze fanatieke visser? Lees dan bijvoorbeeld eens zijn laatste artikelen ‘Wroeten in de Walen‘. De andere delen van ‘Een nachtje doen met’ check je op het Fox YouTube kanaal

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl