ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

[VIDEO] Eenvoudig boot- en nachtvissen met de nieuwe accessoires van Deeper!

Favoriet Favoriet
[VIDEO] Eenvoudig boot- en nachtvissen met de nieuwe accessoires van Deeper!

Er waren twee vragen die de mannen van Deeper maar bleven horen: hoe kan ik de Deeper het beste op mijn (rubber)boot monteren en hoe kan ik de Deeper in het donker gebruiken? Met de introductie van twee nieuwe accessoires geven de mannen daar antwoord op, dus check snel de video hieronder!

Met de Flexible Arm Mount 2.0 bevestig je de Deeper eenvoudig op je rubberboot!

Video

Bekijk de video waarin Marco Nap de Flexible Arm Mount 2.0 en de Night Vision Cover introduceert hieronder. Meer weten? Lees dan verder onder de video!


Over de Flexible Arm Mount 2.0

Deze verstelbare mount vergemakkelijkt het gebruik van de Deeper op je boot. Je hoeft niet langer een hengel mee te nemen in de boot of de Deeper met een touwtje achter je boot te knopen. Deze arm kun je op elk ‘vaartuig’ kwijt, dus niet alleen op een rubberboot. Ook vissers die gebruik maken van een bellyboat of kano kunnen de Flexible Arm Mount dus inzetten.

Het brede bevestigingsstuk zorgt ervoor dat de mount moeiteloos op iedere spiegel past, ongeacht hoe dik.

Met deze Flexible Arm Mount wordt het vissen met de Deeper nog veel gemakkelijker!

Ook vanuit de kano kun je de Deeper nu eenvoudig inzetten!

De Night Cover

Het gebruiken van de Deeper in de donkere uurtjes was voorheen altijd een beetje tricky. Door de groene kleur was de Deeper al snel uit het zicht, maar daar is nu een oplossing voor bedacht: de Night Cover!

Met een paar keer draaien haal je de standaard groene kap van je Deeper af en kun je ‘m vervangen voor deze: de Night Cover.

Verwissel de groene cover met de opvallende oranje Night Cover en activeer vervolgens de nachtvismodus in de Deeper app op je telefoon of tablet. Er gaat nu een lampje branden op de Deeper, waardoor hij met het oranje kapje goed opvalt in de donkere uurtjes. Zo kun je ook ’s nachts je Deeper gebruiken!

Zoals je ziet schijnt het licht door de oranje cover heen en kun je de Deeper ook bij weinig licht nog perfect zien liggen.

PRO TIP: Gebruik de Deeper met de Smartphone Mount!

Het kan soms wat lastig zijn om je telefoon vast te houden terwijl je met de Deeper aan het werpen bent en daarom heeft het Deeper team de Smartphone Mount bedacht.

Je wilt de diepte uiteraard voortdurend in het oog kunnen houden tijdens het werpen!

Dit handig tooltje past op ieder type hengel en stelt je in staat om te blijven werpen en binnenhalen terwijl je de gegevens van de Deeper eenvoudig kunt blijven lezen. Onmisbaar aan de waterkant!

Dit soort diepteverloop wil je niet mislopen doordat je zit te prutsen met je smartphone in je hand!

Met deze nieuwe accessoires wordt het gebruiken van de Deeper ongetwijfeld nog veel makkelijker, dus neem zeker eens een kijkje op de website van Deeper of gebruik de ‘Vind een winkel‘ tool om een lokale retailer te vinden.

Vang ze!

KWO Redactie


Volg Deeper op Facebook voor alle nieuwtjes en videos. Op hun Instagram verschijnen ook vaak strakke foto’s! Tot slot kun je het YouTube-kanaal bekijken, die staat vol met nuttige instructievideo’s.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl