Video: Felix van der Marel bespreekt 5 Prologic producten

Favoriet Favoriet
Video: Felix van der Marel bespreekt 5 Prologic producten

Felix van der Marel, ookwel Mr. Prologic Nederland, laat jullie in deze video kennis maken met 5 producten die hij frequent in zet in zijn visserij. Beetmelders, hangers, een schepnet, nylon lijnen en een bazentent komen voorbij in de movie die Michiel Pilaar schoot toen hij Felix recent vergezelde voor een korte nachtsessie!

De 5 producten uit de video bespreken we nog even kort hieronder!

#1 Firestarter Pro Alarm Kit

In de video zien we Felix de nieuwe Firestarter Pro beetmelders gebruiken. Deze worden verkocht in een handige 3+1 set voor minder dan €100,-. De optonics hebben een zeer laag batterijverbruik en goede waterdichtheid. Alle belangrijke functies zijn beschikbaar op deze beetmelder: Toon, volume, gevoeligheid en nachtlicht. De beetmelders zijn voorzien van 7 toon levels en van 7 volume niveau’s. Daarnaast kan er gekozen worden uit 5 gevoeligheid levels, zodat er ingespeeld kan worden op iedere situatie.

prologic-firestarterproalarmkit3

Als laatste kunnen de beetmelders in ‘stille modus’ worden ingesteld en er is een output beschikbaar voor illuminated indicators. De ontvanger is voorzien van een ultra felle LED verlichting en van 7 volume levels. Verder kan de ontvanger worden ingesteld op een ‘stille modus’ en het bereik is tot 100 meter. Deze 3+1 beetmelderset kost je €89,95 bij Visdealshop.nl.


#2 Hang Indicator V.15

Dit super veelzijdige setje is prijstechnische een aanrader. Voor slechts €17,95 krijg je stiekem heel veel waar voor je geld! Dankzij de 5 verwisselbare kopjes, extra gewichtjes, een kettingtje en een eenvoudig los te koppelen hockeystick heb je met de V.15 een hanger die voor het gros van de visserijen geschikt zal zijn. Je scoort hem o.a. bij Raven.

prologic-hanger-v15


#3 Mimicry Nylon lijnen

De Prologic Mimicry lijnen zijn een monofilament met 3D camouflage techniek. Door deze innovatieve techniek is de Mimicry Mono range vrijwel onzichtbaar onder water. De verschillende kleuren zijn in een willekeurig patroon op het lijn oppervlak aangebracht met als resultaat dat de lijn volledig opgaat in de omgeving.  De Mimicry range kenmerkt zich door het gebruik van een HD80 copolymeer, zinkt, is super glad en extreem slijtvast. Al deze eigenschappen, gecombineerd met minimale rek maakt dat we van deze monofilament range erg veel verwachten.

prologic-mimicry-lijn

De Prologic Mimicry lijnen koop je o.a. bij ZOO&ZO vanaf €24,95 per 1000 meter.


#4 multi length handle landingsnet

Opzich is het schepnet dat Felix in de video toont niet zeer speciaal. Maar dat hoeft ook niet altijd om te bevallen 🙂 Felix gebruikt het Multi Length Handle Landingsnet nu al bijna een jaar en het net is nog in prima conditie. Dat kan twee zaken betekenen: ofwel Felix vangt niet zoveel of het net is van goede kwaliteit. Het net is er in twee formaten: 32 en 42 inch. Met de inschuifbare steel is het ook nog eens compact op te bergen. Ook dit product scoor je bij ZOO&ZO en de prijzen beginnen bij €79,95.

prologic-multi-length-handle-landingsnet


#5 de Commander VX2 Bivvy

Als je van luxe en comfort houdt, dan is de Commander VX2 Bivvy jouw tent. Zoals je in de video al zag is het een bivvy met enorm veel ruimte. Ideaal voor langere sessies of voor de verwende vissers! Alle specificaties komen ook nog eens terug in onderstaande video. Deze zeer complete bivvy koop je o.a. bij Raven.


Meer informatie over de items van Prologic kun je terugvinden op www.prologicfishing.com. Voor de nieuwe producten, leuke weetjes en al het andere Prologic nieuws check je de Prologic Nederland Facebookpagina.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl