ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

[VIDEO] Bizarre Nederlandse BAKKEN in Fishing With Balls van Pro Line

Favoriet Favoriet
[VIDEO] Bizarre Nederlandse BAKKEN in Fishing With Balls van Pro Line

Na lang wachten is het zo ver: de eerste video van de nieuwe Lockdown serie van Pro Line staat LIVE! Maar liefst 17 nachten werden er gevist door heel Nederland met meerdere veertigers, vijftigers en zelfs een ZESTIGER!

Een Nederlandse parel voor Thomas van Gestel.

Luchtdruk, maandstand, windrichting, voerhoeveelheden en voerfrequentie… Thomas houdt er rekening mee!

In het eerste deel blijven Thomas van Gestel en Davey Gans zowaar in ons eigen Kikkerlandje en tijdens een beperkt aantal nachten worden er grote successen geboekt. Dat dit niet kwam aanwaaien wordt ook duidelijk want Thomas is een man van de voorbereiding.

Een polderbak van ongekend formaat!

Luchtdruk, maandstand, windrichting, voerhoeveelheden en voerfrequentie: allemaal zaken waar deze #BAAS rekening mee houdt. Nieuwsgierig geworden? Check dan de video hieronder, enjoy!

Meer vette Pro Line video’s zien? Zorg dan dat je je abonneert op het YouTube kanaal van Pro Line! Volg Pro Line ook op Instagram, klik hier. Ook het account van Thomas is het volgen meer dan waard, check ‘m hierrr.

Vorig najaar publiceerden we een razend interessante XXL video met Thomas!

Wil je meer zien van Thomas en nog wat extra kennis van hem absorberen? Bekijk dan het gesprek dat Michiel Pilaar met hem had, klik hierrr. Daarin gaan de mannen écht de diepte in en wij durven te garanderen dat je inspiratie zal krijgen om dit najaar extra fanatiek naar de waterkant te gaan 😉

KWO Redactie


Meer weten = meer vangen ⤵️
Vissen op zachte bodems: zo doe je dat!
Pilaar & Hofman over aas, rigs, Frankrijk en Slovenië
Video: zo knoop je zelf (heel eenvoudig) een chod rig

Voetjes omhoog en genieten van gave video’s ⤵️
Session of a lifetime – Op reis met familie Pilaar
Alijn Danau over targetvissen en meer vangen in minder tijd
Keep Seaching met Mark Hofman – Bekijk meer dan 20 afleveringen!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl