ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

[VIDEO] Het geheime wapen van Marco Tetteroo: de ZIGRIG

Favoriet Favoriet
[VIDEO] Het geheime wapen van Marco Tetteroo: de ZIGRIG

Als er één techniek is die iedereen kent maar vrijwel niemand gebruikt, dan is het wel ‘ZIGGEN’! Karpers zwemmen vele uren per dag in de middelste waterlagen, maar toch vist 98% van de karpervissers altijd op de bodem. Duidelijk een gemiste kans!

Marco laat in deze video zien dat het vissen met de zig zwaar ‘underrated’ is!

Om jullie zigrig skills te upgraden is Michiel Pilaar namens KWO langsgegaan bij Marco Tetteroo. Deze cameraman (en editor) van Nash Benelux is al ruim 20 jaar verslaafd aan het vissen met zigs en in deze video deelt hij enkele tips en inzichten!

Leer onder andere over het gebruik van distance sticks…
…en het knopen van je eigen zig onderlijn!
Marco laat in detail zien hoe hij zijn zig visserij aanpakt!

Zo leer je onder andere het verschil tussen een ‘fixed’ en een ‘adjustable’ zig, maar krijg je bijvoorbeeld ook tips over het uitwerpen van zo’n lange zig-onderlijn! Verder heeft Marco een aantal toffe items bij van Nash die jouw (zig)visserij een stuk eenvoudiger maken. 

Met de tips van Marco sta jij binnen no-time ook je eerste vis op de zig te drillen!

Video

Check de video over vissen met de zig hieronder!

Werkt de video niet op je device? Klik dan HIER om ‘m te bekijken!


Voor meer informatie en gave video’s check je het Nash Benelux YouTube kanaal. Wil je meer zien van Marco zelf? Volg hem dan op Instagram.

Zelfs de cameraman Robin Bulters wist zijn eerste vis op de zig te vangen!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl