ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

[VIDEO] Instant succes met de nieuwe MH Specials pop-ups – Nu verkrijgbaar!

Het najaar vliegt voorbij en binnen no-time staat de winter voor de deur en daarmee ook het voorjaar. Een periode waarin opvallend haakaas van grote impact kan zijn op je visserij. Precies daarvoor heeft Mark Hofman een heel bijzonder aasje laten maken… de MH Specials pop-ups!


Instant vangkracht

In de onderstaande video legt Mark hoe deze pop-ups zijn ontstaan:

Opvallend en attractief

Mark vertelt: Wie mijn visserij enigszins kent weet dat ik in de winter en het voorjaar dol ben op het vissen met single hookbaits en dan met name pop-ups. De vissen zijn in deze periode namelijk behoorlijk passief en zullen (nog) niet veel azen, maar met een aantrekkelijk aasje kun je ze wellicht tot een aanbeet verleiden.

Single hookbait visserij is Hofman’s favoriet in de winter en het voorjaar.

Precies met deze gedachte zijn we bezig geweest om een mega attractieve pop-up te ontwikkelen die je met name in de winter en het voorjaar goed in kunt zetten. Deze pop-ups hebben een roze kleur en zitten bomvol krachtige attractoren, waaronder een combinatie van de Squid en een zoete flavour. Een mega interessant aasje voor de koudere periode van het jaar. Vangstgarantie krijg je er van mij bij! 😉

Ook in combinatie met de Squid of Kill Specials is deze pop-up goed in te zetten.

De aasjes zijn nu in de KWO Webshop te bestellen. Ik ben heel benieuwd naar jullie ervaringen met de pop-ups, dus stuur zeker een berichtje naar KWO of mail naar redactie@karperwereld.nl om je vangsten te delen!

Succes!

Mark

Meer weten over de KWO Specials? Lees hier alle informatie! Op zoek naar tips en tricks voor het (late) najaar? Dan is deze pagina een bezoekje waard!

Bekijk ook