Video: KWO op bezoek bij VISDEAL

Favoriet Favoriet
Video: KWO op bezoek bij VISDEAL

Het is alweer 4 jaar geleden dat Michiel een bezoekje bracht aan Visdeal.nl. Het werd dus wel weer eens tijd om bij deze snel groeiende firma binnen te stappen. Visdeal heeft de afgelopen jaren een heuse metamorfose ondergaan en is anno 2018 actief in 6 landen en inmiddels hebben meer dan 360.000 vissers zich ingeschreven voor de nieuwsbrief! Jij nog niet? Regel het hierrr.

Ondanks dat het aantal werknemers is verdriedubbeld en er dagelijks honderden pakketjes verstuurt worden is de kernactiviteit van Visdeal hetzelfde gebleven: de beste deals voor vissers regelen en aanbieden via hun website.

Het magazijntje is in 4 jaar verandert in een gigantisch pakhuis met duizenden producten.

Overigens is er in dit concept wél een wijziging te bespeuren. Eentje waarvan wij denken dat veel karpervissers het een positieve koers vinden. Visdeal is zich namelijk meer aan het richten op de topmerken. Denk aan Taska, Rod Hutchinson, Nash, Fox, Sonik en nog vele andere bekende firma’s! Meer weetjes en een tour door het bedrijf krijg je hieronder door het bekijken van de video!

Kortom, snuffel eens rond op Visdeal.nl en vergeet niet jezelf aan te melden voor de nieuwsbrief!

Visdeal.nl in een nieuw jasje!

Visdeal.nl aan het woord: Visdeal zit in een nieuw jasje maar blijft verder gewoon vertrouwd! We zijn erg trots dat jullie vanaf vandaag terecht kunnen op onze nieuwe site boordevol spetterende deals voor elke hengelsporter. We streven ernaar om jullie winkelervaring zo vlot én aangenaam mogelijk te laten verlopen en onze nieuwe website zal daar in ieder geval aan bijdragen.

Een nieuw jasje, maar verder gewoon vertrouwd!

Verder kunnen jullie nog steeds rekenen op een snelle verzending, een groot assortiment, een betrouwbare klantenservice en natuurlijk onze scherpe aanbiedingen! Neem snel eens een kijkje om te zien of er een leuke deal voor jou tussen zit! Mocht je er niet uitkomen, loop je ergens tegenaan bij het bestellen of heb je vragen over je visserij? Dan kun je altijd nog terecht bij de Helpdesk van Visdeal!

Bekijk hier de nieuwe website van Visdeal


Kortom, houd Visdeal ook in 2019 in de gaten en abonneer jezelf op de nieuwsbrief. Volg Visdeal ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de beste deals, leukste visfoto’s en gave winacties!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl