ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Video: Mark Hofman bekijkt nieuwe handige producten van RidgeMonkey

Favoriet Favoriet
Video: Mark Hofman bekijkt nieuwe handige producten van RidgeMonkey

We horen jullie denken: ‘nóg meer innovatieve producten van RidgeMonkey?’ Dit Engelse bedrijf blijft maar nieuwe en vooral ook handige producten bedenken. In twee video’s ligt Mark Hofman enkele specs toe van de nieuwe Cookware en Gorillabox cases.


Mark Hofman: Bij fanatieke buitenlandvissers zoals ik vinden de kookkunsten meestal plaats aan de waterkant. Je wilt zeker bij langere sessies regelmatig gezond eten, waarbij goede kookspullen onmisbaar zijn. MAAR, je wilt ook niet teveel meeslepen, we nemen tenslotte al altijd veel te veel materiaal mee. Sinds kort ben ik in het bezit van een paar mooie producten van RidgeMonkey die het bereiden van warme maaltijden en dranken aan de waterkant een stuk makkelijker maken.

De toaster en stoves zijn bijvoorbeeld te koop bij De Tacklebox en Raven.

Opbergmateriaal kun je eigenlijk nooit genoeg hebben, want opgeruimd staat netjes. RidgeMonkey heeft enkele handige boxen in het assortiment, die je ook weer kunt gebruiken voor de kookspullen in de eerste video.

De Gorillabox Cases zijn in allerlei varianten te koop bij bijvoorbeeld Angling Direct.

Stay fit, ook aan de waterkant!

Mark Hofman


Voor meer informatie over onder andere deze RidgeMonkey producten check je de website. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe producten, de leukste (win)acties en de mooiste platen van de RM consultants? Volg dan zowel de Engelstalige Facebookpagina als de Benelux page. Uiteraard is RidgeMonkey ook terug te vinden op Instagram, klik hier.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl