ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

[VIDEO] Mark Hofman introduceert de nieuwe KWO KRILL SPECIALS boilies!

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Kanalen: Artikelen

Na een jaar lang ontwikkelen is het zo ver: de gloednieuwe KWO boilie is te verkrijgen! De KRILL SPECIALS zit bomvol krill- en visproducten en is van nature super attractief. Een boilie waar al zoveel attractie uit komt, dat een flavour overbodig is!

Meteen bestellen? Klik dan op de button hieronder!


Video

Bekijk de video waarin Mark de nieuwe KRILL SPECIALS introduceert hieronder!

Over de boilierange

Mark Hofman vertelt: Met gepaste trots kan ik jullie de nieuwe boilie voor 2021 presenteren! Er is enorm veel tijd en moeite gestoken in het samenstellen van deze boilie en het eindresultaat mag er zijn. Een mega attractieve boilie die ongetwijfeld enorm veel vis op de mat gaat brengen (en stiekem ook al heeft gebracht!).

Ook in de winter bleken de KWO Specials effectief!

De veel-vanger

Het uitgangspunt van de Krill Special was om een boilie te ontwikkelen die volledig op natuurlijke attractie is gebaseerd. Een boilie die geen synthetische toevoegingen nodig heeft, maar puur op basis van de melen en ingrediënten een ware karpermagneet is.

De Krill Specials zijn van hunzelf al een ware attractiebom!

De Squid Specials zijn iets ‘schraler’ qua ingrediënten en ik denk dat de Squid daarom al zoveel grote vissen heeft opgeleverd. De nieuwe Krill is een échte veelvanger. Het afgelopen najaar heb ik een ongekend aantal vissen met deze boilie gevangen! Laten grotere karpers ‘m dan sneller links liggen? Zeker niet! Ook op deze bol heb ik al karpers gevangen tot (ruim) over de 30 kilo.

Hofman heeft al een flinke reeks vissen op de Krill Specials weten te vangen!

Maximaal gevuld

Het is geen geheim dat krill meel een ware karpermagnaat is. Al jarenlang zijn er krill boilies in de karperwereld te verkrijgen, maar vaak zie je dat er bezuinigd wordt op de krill meel zelf en dat hebben wij bij deze boilie absoluut niet gedaan. De boilie zit maximaal gevuld met krill meel en daarnaast hebben we een PD (Pre-Digested) vismeel toegevoegd.

In de Krill boilies zitten maar liefst drie verschillende, hoogwaardige vismelen.

Tot slot hebben we een bruggetje geslagen naar de Squid Specials, mocht je ze willen mixen. De Krill Specials zitten namelijk ook goed gevuld met Squid meel! Al met al bestaat de boilie dus voornamelijk uit drie verschillende, hoogwaardige vismelen die van nature mega attractief zijn. Dit aasje gaat jou dit seizoen geheid heel wat karpers opleveren!

Combineer de Krill Specials met de Squid Specials om nóg meer vissen aan te spreken!

Pop-ups, liquid en meer

Net als bij de Squid Specials hebben we bij de Krill variant een complete range ontwikkeld. Naast boilies in vijf formaten vind je dus ook pop-ups, een liquid én hard hookbaits in de range. Deze bevatten van dezelfde basisingrediënten als de boilies en zijn dus ook méga attractief.

Nog meer attractie onder de waterspiegel? Voeg dan de liquid krill booster aan je aasmix toe!

Wat vooral opvalt, of eigenlijk juist NIET zo opvalt, zijn de pop-ups. In plaats van een felle fluo pop-up (zoals de Squid pop-up) hebben we bij de Krill namelijk gekozen voor een wat neutralere, washed-out look. Dit maakt de pop-up zeer geschikt om een wat subtielere aaspresentatie te maken waarmee je zelfs de meest schuwe vissen kunt strikken.

De Krill Special pop-ups lijken qua kleur op een krill boilie die al langere tijd onder water ligt. Perfect voor de voorzichtige vissen!

Al met al is de Krill Specials range zeer compleet en kun je er op alle watertypes en in alle jaargetijden mee aan de slag. Heb jij ze al geprobeerd?

Succes dit voorjaar!

Mark

Ga jij dit jaar aan de slag met de KWO Specials? Als KWO Member profiteer je standaard van 20% korting!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

Trending

Bekijk ook

1