ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

[VIDEO] Mark Hofman over de RAPTOR 160 XLT Lightweight!

Raptor heeft inmiddels vele verschillende boten in het assortiment, waaronder de boten uit de XLT Lightweight range. Mark Hofman heeft nu een tijdje de RAPTOR 160 XLT Lightweight in zijn bezit en in deze video deelt hij zijn ervaringen over deze lichtgewicht en compacte rubberboot!


Video

Bekijk Mark zijn ervaringen over de RAPTOR 160 XLT in deze video:

RAPTOR XLT Range

Team Raptor aan het woord: Waar de bekende ‘fast range‘ al een lichte serie boten is, is de XLT range nog lichter en compacter gemaakt. De boten zijn gemaakt van sterk, maar toch licht doek van 0,55 millimeter dik. De zwarte carbonkleur van deze range straalt een stoere look uit en dat is wel wat je wil als karpervisser!

Raptor 160 XLT
De boten uit de XLT Range hebben een zwart carbonkleur voor een stoere look!

De airdeck modellen hebben een verwijder- en opblaasbare vloer, gemaakt van drop stitch materiaal. In combinatie met de bijgeleverde (hogedruk) voetpomp is deze vloer hard op te pompen voor een goede stabiliteit. De roll-up varianten hebben meerdere composieten platen in de vloer, deze modellen zijn dus zeer snel te installeren!

Raptor 210 XLT en de Raptor 160 XLT
De Raptor 210 XLT en de Raptor 160 XLT zijn perfect te combineren wanneer je korte sessies maakt vanuit het water!

Succes aan de waterkant!

Team Raptor


Benieuwd naar meer producten van Raptor? Bezoek dan zeker eens de website en houd de Facebook– en Instagrampagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes!

Bekijk ook