ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

[VIDEO] Michiel Pilaar en Robin Bulters op bezoek bij het Belgische CarpInsula

Een paar weekjes geleden trokken Michiel Pilaar en Robin Bulters naar CarpInsula in het Belgische Holsbeek. Dit complex bestaat uit vijf wateren die allemaal te boeken zijn via The Carp Specialist. In de video zie je meer van deze gave wateren!

Er zwemmen flink wat puntgave vissen rond op dit complex!

De kans is groot dat je nog nooit van het CarpInsula complex hebt gehoord, aangezien het pas sinds kort geopend is. Via The Carp Specialist is het mogelijk om één van de vijf wateren te boeken. Ieder water heeft haar eigen karakter, moeilijkheidsgraad én visbestand zodat er voor ieder slag visser een uitdaging ligt!

Ben je fan van een fraaie omgeving? Dan zit je bij CarpInsula goed!

Wat alle wateren gemeen hebben is het feit dat de omgeving werkelijk schitterend is. In de bosrijke omgeving kom je op CarpInsula tot rust en kun je volledig je eigen ding doen. Je huurt jouw viswater immers exclusief af! Dit kan voor zowel een midweek, weekend als een hele week.

Een heel water voor jezelf hebben, dat is wel even relaxt!

Video

Alright, genoeg geluld! Hoog tijd om de brute video van Pilaar en Bulters te gaan bekijken. Check ‘m hierrr:


Meer weten van het CarpInsula complex of meteen je boeking vastleggen? Bezoek dan de website van The Carp Specialist en vergeet ook niet om hun Facebookpage te volgen om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

Bekijk ook