ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

[Video] Op jacht naar een nieuw record #2 – TwinCarp x Timo Mud

Favoriet Favoriet
[Video] Op jacht naar een nieuw record #2 – TwinCarp x Timo Mud

In de eerste video uit de YouTube serie van Timo Mud zagen jullie hoe hij samen met Martijn Kuipers de strijd aan ging in Noord-Holland. De opbrengst was slechts één schamel visje en dat kon natuurlijk stukken beter! Een paar weken terug heeft Timo een nieuwe poging gedaan om zijn record te verbreken, dit keer opnieuw met tof gezelschap.


Niemand minder dan Jelmer Simmes aka. TwinCarpNL was zijn partner in crime. Mudmeister reisde voor deze video helemaal naar het Oosten des lands om samen met Jelmer op een kanaal te vissen. Aan het aas kon het niet liggen, want Timo had de nieuwe KWO Krill Specials bij zich 😉 Al met al is een hele toffe video geworden! Bekijk ‘m hieronder en check of Timo zijn record (14,9 KG) weet te verbreken.

Hopelijk hebben jullie genoten en kijken jullie nu al uit naar de volgende video van Timo. Volg hem op Instagram en TikTok voor meer creatieve movies. Ben je nieuwsgierig naar de video’s van Jelmer? Abonneer jezelf dan op het TwinCarpNL YouTube kanaal en volg hem op Insta.

Tot de volgende Mud video!

KWO Redactie

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl