ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

[VIDEO] PUUR vol. 11 – Part 1 – Living the dream

Favoriet Favoriet
[VIDEO] PUUR vol. 11 – Part 1 – Living the dream

Na het bizarre avontuur met de 30 kilo vis uit de vorige aflevering van #PUUR is Bas van der Werff terug met een nieuwe video. Sinds kort werkt Bas bij Trakker en daarom gaat zijn videoserie verder op dit YouTube-kanaal. Met als titel ‘Living the Dream’ staat er weer een hele vette video voor jullie klaar!

Bas heeft weer een gaaf avontuur beleefd!

Bas aan het woord: Yes boys en girls! We zijn alweer aangekomen bij PUUR.vol 11 vanaf nu te vinden op het YouTube kanaal van Trakker Benelux. Aan de video’s gaat NIKS veranderen, het blijft echt en PUUR zoals ik mijn visserij beleef. Aan de titel “Living the Dream” is niks gelogen. Sinds vier maanden ben ik namelijk fulltime werkzaam als media manager bij Trakker! En nee jongens, dit houdt jammer genoeg niet in dat ik alleen maar vis voor mijn werk 😉

Living the Dream…

De titel van deze video is dan ook de volledige waarheid. Twee weken voor deze trip kreeg ik te horen dat ik de baan had waar ik altijd van heb gedroomd. Tijdens deze sessie heb ik veel contact gehad met nu mijn baas, en die zei in een aantal telefoon gesprekken: “Living the Dream boy” en dit is me altijd bij gebleven.

Diverse prachtige vissen passeerde de revue!

Zonder wrijving…

Nu zijn we een aantal drukke maandjes verder en heb ik eindelijk de tijd gevonden om dit fantastische avontuur te monteren. Het was een sessie midden in de zware lockdown van Frankrijk (avondklok en reisrestricties) maar zoals altijd geldt: ‘zonder wrijving geen glans’. Ik waagde de gok naar een voor mij compleet nieuw gebied en wat een bizarre sessie en prachtige gebied was dit! Ik zou zeggen zak lekker onderuit en geniet van PUUR.vol 11 Part 1!

Tot de volgende!

Bas van der Werff


Volg Bas op zijn Instagram om op de hoogte te blijven van al zijn avonturen. Meer gave Trakker video’s zien? Check dan het Benelux YouTube-kanaal!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl