ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

[VIDEO] PUUR Vol. 8 – Roadtrip door Frankijk!

Favoriet Favoriet
[VIDEO] PUUR Vol. 8 – Roadtrip door Frankijk!

Na het toffe avontuur in de Franse Alpen is Bas van der Werff terug met een nieuwe video van #PUUR! In deze aflevering neemt Bas ons mee op een roadtrip dwars door Frankrijk heen, waarbij prachtige wateren, runs en dikke vissen centraal staan. Enjoy!

Er komen weer flink wat puntgave vissen voorbij in de nieuwe video van Bas!

Bas vertelt: Na het supergoed ontvangen zesde en zevende deel van PUUR ben ik volgas doorgeknald om vol. 8 te perfectioneren voor jullie. Allereerst bedankt voor alle complimenten en leuke reacties. Die positiviteit werkt motiverend en is mij grootste drijfveer om deze video’s gratis voor jullie te blijven maken!

Wie het kleine niet eert… 😉

In deze nieuwe video neem ik jullie mee op een roadtrip dwars door heel Frankrijk heen. Ik vis onder andere en nachtje samen met Joris en Niels en bevis een aantal BIZAR mooie wateren. Last but not least komen er weer prachtige vissen voorbij, dus ga er lekker voor zitten en geniet van de video! Achter de schermen ben ik alweer bezig met vol. 9, dus vergeet niet om je te abonneren 😉

Diverse fraaie vissen belandde in Bas zijn landingsnet!

Video

Bekijk de video van Puur deel 8 hieronder. Veel kijkplezier!

Tot de volgende!

Bas van der Werff


Voor meer mooie visvideo’s check je het Youtube kanaal van Bas van der Werff, klik hierrr! Volg hem ook op Instagram en Facebook voor gave foto’s en videosnippers!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl