ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

[VIDEO] PUUR Vol. 9 – Lockdown in Frankijk!

Favoriet Favoriet
[VIDEO] PUUR Vol. 9 – Lockdown in Frankijk!

Na de vorige roadtrip kan Bas van der Werff het niet laten om snel weer terug te keren naar het Franse land. Nog geen 24 uur nadat hij de landsgrenzen is gepasseerd gaat het land echter in een nieuwe lockdown. Zou Bas de sessie nog tot een succes kunnen maken? Je ziet het in de nieuwe video van PUUR!

Ook deze nieuwe roadtrip vindt plaats in een prachtige omgeving!

Bas vertelt: Het gaat hard met de serie PUUR en dat komt mede door jullie. Alle positieve reacties motiveren mij keer op keer weer om achter de PC te kruipenen en urenlang te editen, dus dank jullie allemaal voor de support!

Bas ramt volgas door met #PUUR in 2021!

In alweer het 9e deel beleef ik een bewogen trip dwars door Frankrijk heen naar een voor mij compleet nieuwe regio. Ik ben nog geen 24 uur van huis wanneer grote vriend Macron besluit het land opnieuw in lockdown te zorgen. Dit levert de nodige problemen en risico’s op, maar met gezond verstand en doorzettingsvermogen zijn er nog een hoop dingen mogelijk!

Gezond verstand en doorzettingsvermogen: twee factoren die van grote invloed kunnen zijn op je succes 😉

Video

Het was een sessie met superveel actie en prachtige bakken. Een trip om nooit te vergeten! Geniet van de video en vergeet vooral niet te abonneren op mijn kanaal. Mijn dank is groot!

Tot de volgende!

Bas van der Werff


Voor meer mooie visvideo’s check je het Youtube kanaal van Bas van der Werff, klik hierrr! Volg hem ook op Instagram en Facebook voor gave foto’s en videosnippers!

Op naar de volgende aflevering van PUUR!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl