ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

[VIDEO] Robin Bulters over de nieuwe RidgeMonkey Armoury Tacklebox!

Favoriet Favoriet
[VIDEO] Robin Bulters over de nieuwe RidgeMonkey Armoury Tacklebox!

De mannen van het Engelse RidgeMonkey hebben weer een gaaf nieuw product op de markt gebracht: een alles-in-één tacklebox genaamd de Armoury Tacklebox!

RidgeMonkey blijft maar innoveren, zo ook met deze nieuwe tacklebox!

Met maar liefst 29 compartimenten en drie rigboards is er ruimte genoeg om al je end-tackle in op te slaan. Robin Bulters loopt alle features van de tacklebox met ons door in de onderstaande video.


Video

In de onderstaande video laat Robin de RidgeMonkey Armoury Tacklebox zien!

Over de Ridgemonkey Armoury Tacklebox

Er is geen twijfel mogelijk dat goed georganiseerd zijn van groot belang is in elk tijdsverblijf en bij het vissen is dat geen uitzondering. Met zoveel verschillende kleine voorwerpen die nodig zijn om de meeste situaties te dekken, is een goed gevulde tacklebox een belangrijk onderdeel. Stap nu vooruit met de RidgeMonkey Armoury Tackle Box!

De enige alles-in-één tackle box die momenteel op de markt verkrijgbaar is!

Deze tacklebox is ontwikkeld om al het materiaal dat je nodig hebt veilig en efficiënt op te bergen. Met maar liefst 29 compartimenten van verschillende afmetingen, drie aparte rigboards en een efficiënt ruim ontwerp met één unit kun je alles overzichtelijk opbergen. De RidgeMonkey Armory tacklebox is perfect voor iedereen die al zijn waardevolle end tackle, tools en rigs wil beschermen, opslaan en vervoeren in een enkele hoogwaardige box die compleet en klaar voor gebruik is!

De tacklebox is voorzien van drie verschillende rigboards.
Met in totaal 29 verschillende compartimenten…
…is er aan ruimte geen gebrek!

De RidgeMonkey Armoury Tacklebox is verkrijgbaar bij de betere hengelsportzaak.

Succes aan de waterkant!

Team RidgeMonkey


Meer weten over deze tacklebox of over de andere producten van RidgeMonkey? Check dan de website en volg ook de Facebook en Instagrampagina voor de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl