ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

[VIDEO] Slapen als een ROOS met de Nash Indulgence range – Pilaar & Hofman

Favoriet Favoriet
[VIDEO] Slapen als een ROOS met de Nash Indulgence range – Pilaar & Hofman

Ongeacht hoe jij gebouwd ben en hoe jij wil slapen, met de Nash Indulgence range ga je ongetwijfeld een stretcher vinden die bij jou past. Van een compact en licht model tot een gigantisch kingsize bed: alles is in deze range te vinden!

Ongeacht jouw situatie: binnen deze range kun je zeker slagen!

Video

Ben jij op zoek naar een nieuwe stretcher voor het komende seizoen? Kijk dan snel de onderstaande video om er achter te komen welk Nash Indulgence model past bij jou en jouw visserij!

Over de Indulgence Range

Nash: De zes stretchers die je in de video ziet dekken grotendeels alle modellen in de range. In totaal zijn er namelijk maar liefst 10 (!) verschillende Sleep Systems verkrijgbaar! We hebben ze onderverdeeld in de Indulgence 4 Season Sleep Systems en de Indulgence 5 Season Sleep Systems.

Er zijn maar liefst 10 Indulgence moddelen te verkrijgen!

Beide ranges hebben SS3, SS3 Wide, SS4 en SS4 Wide modellen, maar het compacte model is alleen in een 4 Season variant te verkrijgen en het XXL Emperor model kun je alleen scoren met een 5 seizoenen slaapzak.

Het extreem compacte model is voorzien van een 4-seizoenen slaapzak.

Het grootste verschil zit ‘m in de dikte van het dekbed. Zoals Pilaar al aangeeft in de video kun je met een 4 seizoenen slaapzak van maart tot oktober prima buiten slapen, maar in de cht koude wintermaanden kom je wat tekort. Je kunt er ook voor kiezen om je 4 seizoenen sleep system om te toveren tot een 5 seizoenen variant door de Winter Shroud toe te voegen! Overigens is er ook een dunnere Summer Shroud verkrijgbaar waar je in de zomer onder kunt slapen.

Koud? Met de Winter Shroud is dit binnen no-time opgelost!

Belangrijkste specs

In de video kon je het al zien: we hebben een aantal slimme features aan de Indulgence Range toegevoegd! Zo vind je bijvoorbeeld een handige aansluiting voor je powerbank en oplader, zijn de pootjes eenvoudig te verstellen met n druk op de knop en kun je de hardheid van het matras bepalen door het elastiek te verstellen.

Ligt je bed te hard of te zacht? Verstel dan het elastiek aan de onderkant om je nachtrust te verbeteren!

Benieuwd naar andere eigenschappen van deze reeks? Scroll dan door de onderstaande foto’s heen!

Het deken van de Indence systems is van een nylon materiaal gemaakt, zodat je minder snel gaat zweten. Bovendien plakt het nergens aan vast!
Het frame is gemaakt van lichtgewicht aluminium in een stijlvolle zwarte kleur.
Dankzij het zachte memory foam matras hoef je je over je nachtrust geen zorgen te maken. Nieuwsgierig naar dat clipje aan het hoofdeind?
Met het clipje zet je n kant van je slaapzak vast, zodat je er aan de andere kant gemakkelijk uit kunt vliegen bij een aanbeet!
Steek de USB kabel in een powerbank en berg deze onder je stretcher op.
Bij het hoofdeinde stop je je telefoon oplader in deze ingang en voila, je kunt oneindig Netflixen!
Terwijl je telefoon ’s nachts oplaad kun je ‘m opbergen in het vakje aan de zijkant.
De ritsen zijn van hufterproof en goed soepel.
De pootjes bevatten een veer waarmee je ze met één druk op de knop kunt verstellen.
Zoals je ziet is de Indulgence Range van alle gemakken voorzien!

Succes met jouw Sleep System keuze!

Team Nash


Meer info over de Indulgence Range en alle bijbehorende accessoires vind je op de website van Nash. Volg de mannen ook op Facebook, Instagram n YouTube voor vette ‘carpy’ content!

Wat wordt het voor jou? Een compact model of liever een XXL Emperor? 😉

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl