ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

[VIDEO] Social met het Holland Baits team op Lake Katlov!

Favoriet Favoriet
[VIDEO] Social met het Holland Baits team op Lake Katlov!

Afgelopen april reisde een deel van het Holland Baits team af naar Tsjechië om daar op Lake Katlov een social te vissen. De mannen wisten het water volledig naar hun hand te zetten en konden bijna 200 vissen landen, waarvan de helft dertigers en meerdere vissen boven de 20 kilo! In dit artikel check je de video van deze bizarre sessie.


Team Holland Baits vertelt: Afgelopen april was het zo ver en reisde een deel van ons team af naar Tsjechië met Lake Katlov, een water van de Vissende Hollander, als bestemming. Door allerlei verschillende tactieken en methodes in te zetten werd het een ongelofelijke slachtsessie!

De ene na de andere hengel werd kromgetrokken!

In de video die jullie hieronder kunnen zien staat de gezelligheid centraal. Ook komen verschillende methodes naar voren, en zien jullie uiteraard een greep uit de serie vissen die op de kant kwamen! Neem even de tijd om te genieten van deze dikke video. Sit back, relax and enjoy!

Team Holland Baits


Wil je weten welk aas bijna 200 karpers op de kant kreeg? Check dan de website van Holland Baits en bekijk ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl