ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

[VIDEO] Succesvol wintervissen met Martijn – Franse mega karpers!

Favoriet Favoriet
[VIDEO] Succesvol wintervissen met Martijn – Franse mega karpers!

Eind januari trapte Martijn Knijnenburg en Marco Tetteroo het gas in om een wintersessie te vissen op het Crete Lakes complex in Frankrijk. Zou het succes uit eerdere wintersessies worden herhaald? Je ziet het in de video!

De meter sloeg diverse keren tot ver voorbij de 20 kilo!

Marco vertelt: Na eerdere succesvolle wintersessies op het complex van Crete Lakes was de keuze snel gemaakt om in 2021 opnieuw af te reizen naar deze vijf wateren. Dit keer laten we in detail zien hoe je met de juiste aanpak een succesvolle wintersessie kunt beleven.

De aasmix was één van de succesfactoren van deze trip!

Attractief vissen, de vis lokaliseren en de juiste triggers geven om te gaan azen zijn daarbij enorm belangrijk. Onze aaskeuze was simpel: Citruz flakes, blikmais, maden, hennep en bloodworm. Hier viste we een Citruz pop-up bovenop, die werd afgetopt met maden en als een wafter op de haak rustte. Net als bij eerdere wintersessies leverde deze tactiek ons flink wat succes op! Veel plezier met het kijken van de video. Hopelijk geeft het jouw visserij een flinke BOOST!

Double trouble! Over een geslaagde wintersessie gesproken…

Video

Bekijk de wintersessie video hieronder:

Fotodump

De camera van Marco draaide overuren tijdens de sessie en een aantal pics willen we jullie niet onthouden:

Martijn met een XXL schub!
Er kwamen tijdens de sessie…
…diverse grote spiegels op de mat!
#UNITALERT!
Deze superspiegel woog maar liefst 31 kilo!
We sluiten de reeks af met deze gave spiegel. De mannen kijken terug op een ware droomsessie!

Tot de volgende video!

Nash Team


Meer weten over het Nash team? Check dan de website van Nash en volg de mannen ook op Facebook, Instagram en op YouTube!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl