ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

[VIDEO] Tips & tricks van Pioneer Baits!

Favoriet Favoriet
[VIDEO] Tips & tricks van Pioneer Baits!

Yess KWO’ers, we hebben weer een mooie video voor jullie in petto! In de video zijn we een ochtend op pad met Pim Starreveld van Pioneer Baits. Na een succesvol nachtje heeft Pim al meerdere aanbeten weten te forceren en ook tijdens de opnames loopt het lekker door. Pim geeft in de video een flink aantal aastips, dus benieuwd hoe jij het verschil kunt maken aas? Check dan snel de video!

Zelfs tijdens de opnames liep er nog even een hengel af 🏆

In een nachtje tijd wist Pim Starreveld maar liefst 9 karpers te strikken! Dat gaat natuurlijk niet uit zichzelf, verschillende tactieken en presentaties hebben ervoor gezorgd dat de sessie zo succesvol werd. Zo koos Pim bijvoorbeeld voor het mixen van verschillende smaken, zodat je gelijk een veel groter bestand aanspreekt!

Het mixen van aas heeft zo zijn vruchten afgeworpen!

Video

Benieuwd naar het aas van Pioneer Baits dat Pim in de video gebruikt? Bekijk dan hier de webshop en bestel jouw favoriete items!


Volg het team van Pioneer Baits ook op Facebook & Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl