ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

[VIDEO] Tips & tricks voor het vissen op Timmy’s Lake – The Carp Specialist

Favoriet Favoriet
[VIDEO] Tips & tricks voor het vissen op Timmy’s Lake – The Carp Specialist

In de onderstaande video van ruim een uur nemen Bas en Timmy je mee naar Timmy’s Lake op het complex van De Karperhoeve. Ze geven alle kennis bloot die ze over dit betaalwater beschikken! Ga je dus binnenkort vissen op Timmy’s Lake of heb je daar interesse in, dan is deze video een MUST-SEE!


Meer kans op succes

Bas van The Carp Specialist: Timmy kent zijn water op zijn duimpje en iedere stek wordt bezocht en doorgenomen, maar ook de tactiek, aaskeuze, materialen en een flinke berg tips & tricks komen aan bod. Bekijk de video snel!

Over het water

Timmy’s Lake is het grootste meer op het domein De Karperhoeve en zo’n 6,5 hectare groot. De grootste karper op het water weegt 26,2 kilo en de karpers hebben een gemiddeld gewicht van zo’n 10 kilo. Naast het formaat van de karpers op het water, valt de schoonheid van de vissen erg op: van grote en breedgebouwde schubkarpers tot de meest mooi beschubte spiegelkarpers.

Ook Michiel heeft al meermaals Timmy’s Lake bezocht!

Op het water is het mogelijk om erg selectief op karper te vissen met subtiele montages en klein aas, aangezien er nauwelijks witvis en brasem op het water rondzwemt. Houd in de maanden juni tot en met oktober rekening met wiergroei op het water en stem je visserij hierop af. Op elke stek is een boot te huur die je mag gebruiken om stekken te zoeken, je lijnen uit te varen, te voeren en te drillen.

The Carp Specialist


Meer weten over Timmy’s Lake en de andere betaalwateren van The Carp Specialist? Check dan de website en volg ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

Vang meer karpers dankzij deze updates ⤵️
7 video’s over succesvol karpervissen in het voorjaar
Tips van Mario Gijbels over aas, maanstanden en bakken vangen
Last van lossers? Bekijk dan zeker deze rig video van Willem Kwinten

3 KWO series die je gezien moet hebben ⤵️
8 weken vissen op Cassien, Mark Hofman deed het!
Pilaar & Ossie On Tour door Frankrijk, Slovenië & Oostenrijk
3 uur lang AVONTUUR met Pilaar & Hofman in de Vlot Experience

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl