ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

[VIDEO] Topschoenen voor aan de waterkant: de Navitas Mid Top Boots (+ Coolmax sokken!)

Favoriet Favoriet
[VIDEO] Topschoenen voor aan de waterkant: de Navitas Mid Top Boots (+ Coolmax sokken!)

Het is je vast wel eens overkomen dat je onderuit ging tijdens een sprintje naar je hengels of dat je ‘normale’ sneakers toch niet helemaal waterdicht bleken te zijn… In dat geval zijn de Navitas Mid Top Boots én Coolmax sokken zeker wat voor jou!


Het Navitas team vertelt: De Navitas Hybrid Mid Top Hiker Boot (een hele mond vol) is een schoen die het beste van sneakers en stevige bergschoenen combineert. Ze zijn net zo licht als je favoriete sneakers, waardoor het lopen van grote afstanden geen enkel probleem vormt.

De Mid Top Boots zijn enorm licht van gewicht, waardoor ze heerlijk lopen.

Tegelijkertijd hebben ze de stevigheid en waterbestendigheid van een paar stevige wandelschoenen, zodat je altijd voldoende grip hebt aan de waterkant en niet bang hoeft te zijn voor een buitje. Een enorm veelzijdige schoen waar je jarenlang plezier van kunt hebben!

Je ziet het meteen: er zit een serieuze zool onder deze schoenen, waardoor uitglijden bij een sprintje naar je hengels voorgoed verleden tijd is!

Coolmax sokken

Ga je voor de ultieme combinatie? Check dan de Coolmax sokken! Deze sokken bevatten de zogenaamde ‘Coolmax’ technologie die ervoor zorgt dat vocht wordt afgevoerd en je voeten onder alle omstandigheden warm en droom blijven. Ze zijn verkrijgbaar in drie formaten en worden per twee verpakt. Perfect in combinatie met de Mid Top Boots!

De combinatie van Coolmax sokken en de Mid Top Boots is goud waard!

Video


Meer weten over de producten van Navitas? Check dan de website en volg ook de Facebookpagina en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl