ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

[VIDEO] Trakker Core 3 Piece Winter Suit vs. Aqua F12 Thermal Jacket + Trousers

Het najaar is in volle gang en de temperaturen beginnen steeds verder te dalen. Goede kleding is dus absoluut onmisbaar! Ben jij nog op zoek naar een geschikt pak voor de komende periode? In de onderstaande video vergelijken we het Trakker Core 3 Piece Winter Suit en de Aqua F12 Thermal Jacket plus F12 Thermal Trousers voor je, zodat jij gemakkelijk een keuze kunt maken.

Ga jij voor het Trakker pak, of voor de Aqua variant?

Welk pak kies jij?

Zowel het Trakker pak als het Aqua Thermal Suit zijn meer dan geschikt om het najaar en zelfs de winter mee door te vissen, maar beide hebben zo hun eigen unieke eigenschappen. In de onderstaande video laat Marco Nap je precies zien op welke vlakken de beide pakken verschillen waardoor je gemakkelijk kunt kiezen voor het pak dat past bij jouw visserij!

Om goed in de stemming te komen moest er natuurlijk een ijsbad genomen worden! 😉

Ga jij voor een 3-delig of 2-delig pak? Hoe belangrijk is de waterdichtheid voor jou? En wat voor budget heb je in gedachten voor een warmtepak? Het antwoord op deze en nog veel meer vragen vind je in de video hieronder!

Succes met jouw keuze!

Team KWO


Meer weten over de beide pakken? Bezoek dan de websites van Trakker en Aqua of klik op de linkjes hieronder om de pakken meteen te bestellen!

Bekijk ook