ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

[VIDEO] Trakker gaat op stap met… Ed Skillz – Clay lakes

Favoriet Favoriet
[VIDEO] Trakker gaat op stap met… Ed Skillz – Clay lakes

Er staat weer een nieuw video voor jullie klaar met niemand minder dan Ed Skillz, een bekende naam uit de karperscène! De mannen van Trakker gaan bij hem langs op één van z’n favoriete wateren en voelen hem stevig aan de tand over onder andere zijn baan in de karperwereld en zijn geliefde visserij. Ga er lekker voor zitten en geniet van de onderstaande video!


De mannen van Trakker: We trappen het concept ’24 uur met…’ af met niemand minder dan Ed Skillz. Deze doorgewinterde karpervisser neemt ons mee naar een van zijn favorieten wateren in Frankrijk genaamd Clay lakes. De naam van het water verraad het al een typische kleiput met een toch wel bijzonder kleur van het water en een bizar bestand aan grote vissen.

Ed Skillz heeft al bizarre vangsten op zijn naam staan…
…en in de video vraagt Bas hem dan ook alles over zijn visserij!

Video

We volgen Ed voor 48 uur, zien hoe hij dit water aanpakt en voelen hem stevig aan de tand over zijn loopbaan binnen de karperwereld. Met onderwerpen als ‘fotografie’ en ‘gesponsord visser’ is dit dan ook een zeer interessante en leerzame video geworden! Maak het jezelf comfortabel en geniet van Ed Skillz op Clay lakes. Vergeet niet te abonneren op ons YouTube kanaal want er zit nog veel meer moois aan te komen.

Team Trakker


Meer zien van Trakker? Abonneer je dan zeker op het YouTube kanaal en volg de mannen op Instagram en Facebook.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl