ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Video van Nash: Payback time met Rick Bongers

Favoriet Favoriet
Video van Nash: Payback time met Rick Bongers

Rick Bongers is verslaafd aan het struinend vissen op karper, en heeft nog een appeltje te schillen met een bak die hij eerder niet wist te vangen. Kijk mee naar zijn payback time!


Dat Rick Bongers bekend staat als een van de beste struinde vissers van Nederland. Gaat er af en toe ook wel eens iets mis. Dit was het geval toen hij achter een mega bak aan zat en deze helaas mis sloeg terwijl zijn KANS daar was! Dat dit aan het zijn ego knaagde was natuurlijk wel duidelijk.

Na eerst een aantal statische sessie gedaan te hebben. Tijdens deze sessie wist Rick toch enige prachtige vissen te verschalken. Maar de tijd en energie die hij er iedere keer in moest steken woog niet op qua vangsten. Dus besloot hij toch weer achter die ene bak te gaan.
Lekker compact vissen en met weinig materiaal vond Rick zijn drive weer in het karpervissen. Het duurde dan ook niet lang voordat hij weer oog in oog kwam te staan met zijn tegenstander.


Lukt het Rick deze keer om zijn gewilde karper te vangen?


Wil je op de hoogte blijven van het team van Nash? Check dan de website en vergeet ook niet om de Facebookpagina te liken.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl