ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

[VIDEO] Vijf Carp Care items van Fox om jouw visseizoen nóg veiliger te maken!

Favoriet Favoriet
[VIDEO] Vijf Carp Care items van Fox om jouw visseizoen nóg veiliger te maken!

Om nog lang van onze hobby te kunnen genieten is het van belang dat we de karpers goed behandelen. Dat kan met de verschillende Carp Care producten van Fox! In de onderstaande video legt Roelof Schut uit hoe je dit verantwoord doet én licht hij de producten even toe. Wie weet zit er voor jou ook een tof product bij!


Team Fox aan het woord: In deze video vertelt Roelof Schut je hoe je een gevangen karper moet behandelen en welke producten je hiervoor het beste kan gebruiken, zodat je de vis weer veilig en wel kan terugzetten in zijn element! Bekijk de video hieronder:

De vijf Carp Care items

Hieronder lichten we de vijf Carp Care items toe die Roelof eerder in de video heeft behandeld.

Item #1: Carpmaster STR Weigh Sling (XL)

De nieuwe verbeterde Carpmaster STR Weigh Sling is compacter dan zijn voorganger, maar beschikt over zeer veel features om vissen tijdens een korte periode veilig te bewaren. Zo kan je je camera materiaal in orde brengen wetende dat de vis geen gevaar loopt. Deze zijn verkrijgbaar in een standaard én in een XL uitvoering.

De nieuwe Carpmaster STR sling is compacter dan zijn voorganger.

Item #2: Carpmaster Deluxe Onthaakmat

De Carpmaster Deluxe onthaakmat is een verbeterd model dat makkelijker is op te vouwen dan zijn voorgangers. De mat is gemaakt van High Density Foam (70 millimeter dik) voor een optimale bescherming van de vis. De zijwanden zijn stevig gevoerd en de bodem bestaat uit rubber gaas voor een snelle waterafvoer. Ook deze is verkrijgbaar in een standaard én in een XL uitvoering.

Visveiligheid ten top!

Item #3: Carpmaster Cradle

De Fox Carpmaster Cradle is zowel visser- als karpervriendelijk. Deze cradle is gemaakt van 210 Denier soft-touch PVC materiaal met aan beide uiteinden gaten voor waterafvoer. Extra sterk en veilig gevoerd om de karper maximaal te beschermen. Aan de uiteinden zitten geen stangen voor extra bescherming van kop en staart van de karper. De Fox Carpmaster Cradle staat laag bij de grond voor het gemakkelijk optillen van de karper. Verkrijgbaar in een standaard en XL uitvoering.

Deze cradles zijn niet alleen karpervriendelijk…
…maar ook voor ons karpervissers is dit zeer handig in gebruik!

Item #4: Carpmaster Air onthaakmat

De Fox Carpmaster Air Mat is een opblaasbare onthaakmat voor de ultieme bescherming van de vis met twee verwisselbare heavy duty luchtkamers. Kan op de traditionele manier met opstaande randen worden gebruikt, maar ook ondersteboven. Het gebruik ondersteboven is ideaal voor zeer grote vissen, omdat je vanwege het materiaal je handen beter onder de vis krijgt en deze dus veiliger kunt hanteren.

De Air Mat neemt weinig ruimte in tijdens transport!

In tegenstelling tot andere opblaasbare onthaakmatten zijn de ventielen aan het einde van de mat gepositioneerd. Hierdoor kun je de Fox Carpmaster Air Mat gemakkelijker oprollen en de lucht eruit drukken.

De Air Mat is langs twee kanten te gebruiken.

Item #5: Opvouwbare emmer (standaard en camo)

Voor het nat houden van de vis, tijdens fotografie of onthaking, is de opvouwbare emmer een ideaal hulpmiddel. Het opvouwbare ontwerp zorgt voor een eenvoudige opslag. Deze emmer is verkrijgbaar in de groene en camou variant.

Deze emmertjes zijn in het carpy groen te krijgen…
…alsook in camouprint.

Succes met jouw visveilige visseizoen! 😉

Team Fox


Klik hier voor een compleet overzicht van de Carp Care producten van Fox. Houd ook de Facebookpagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes en check het YouTube-kanaal voor meer vette video’s!

ONDER ANDERE VERKRIJGBAAR BIJ:

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl