ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

[VIDEO] Wintervissen op grote karpers – Deel 2 – Martin Post

Favoriet Favoriet
[VIDEO] Wintervissen op grote karpers – Deel 2 – Martin Post

Na de toffe eerste video gaat het winteravontuur van De Tacklebox frontman Martin Post verder. In het tweede deel komen naast een aantal brute vissen ook leerzame topics aan bod, zoals het nauwkeurig positioneren van je aas, het vissen met slappe lijnen en een aantal aastips!

Benieuwd waarom Martin vaak met afgesneden boilies vist? Dat zie je in de video!

Slappe lijnen

Het team van De Tacklebox aan het woord: Heb je genoten van deel 1 van de wintervideo? Ga er dan maar eens goed voor zitten, want deel 2 van deze gave en leerzame film staat nu live! In deze film van bijna 25 minuten komen interessante onderwerpen aan bod zoals het nog nauwkeuriger positioneren van je haakaas, het belang van slappe lijnen en daarnaast geeft Martin Post aastips waardoor je meer karpers kan vangen.

Je rig nauwkeurig positioneren kan het verschil maken tussen vangen of blanken!

Vooral de karpervisser die geïnteresseerd is in het vissen met slappe lijnen komt flink aan zijn trekken. Zo analyseert Martin het gedrag van de karpers en welke negatieve invloed dit heeft op het aasgedrag van de karpers. Slappe lijnen zijn dé oplossing maar hoe doe je dat en welke hoofdlijn is geschikt om dat te doen.

Op drukbeviste wateren kunnen slappe lijnen een uitkomst bieden.

Aastips en meer

Daarnaast laat Martin zien met welk aas hij vist. Welke aassoorten hebben zijn voorkeur en hoe speelt jij daarmee in op de omstandigheden. Check (en beluister dit deel anders 2 keer) zijn tip over het gebruik van halve boilies aan de hair. Dit levert hem op de hardste wateren ieder jaar leuke bonusvissen op, dus doe daarmee je voordeel.

Door je aas te halveren creëer je een compleet andere aaspresentatie!

Interessante afsluiter van deze film is de nuance die Martin aanbrengt in het vangen van de dikke vissen. Het vangen van de dikke vissen is ontzettend gaaf, maar dat kan natuurlijk alleen maar op wateren waar ze zwemmen. Martin benoemt dit meerdere keren en legt vooral de nadruk op de informatie die je in deze film  krijgt. De tips & tricks zijn immers overal bruikbaar. Vooral de ‘waarom vraag’ staat wederom centraal in deze film en dat maakt het ontzettend leuk en leerzaam om naar te kijken.

Ook cameraman Wesley mocht poseren!

Video

Kortom: de mannen van DTB staan niet stil. Sterker nog, ze vissen er in het vroege voorjaar al lustig op los en meestal onder toeziend oog van cameraman Wesley Vroom. Het doel is om de kijker mee te nemen op avontuur waarbij ze laten zien hoe ze de materialen (waar de shop vol mee staat) in de praktijk gebruiken. Er zijn zelfs alweer nieuwe films gemaakt, dus stay tuned voor meer!

Tot de volgende!

Team De Tacklebox


Meer weten van De Tacklebox? Bekijk het uitgebreide assortiment op de website, volg de Facebookpagina voor de laatste nieuwtjes en abonneer je op het YouTube-kanaal voor de vetste video’s!

Stay tuned voor meer vette content!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl