VIDEO: Wintervissen op het ruime sop met Rick de Ruiter en Martijn van Ommen

Favoriet Favoriet
VIDEO: Wintervissen op het ruime sop met Rick de Ruiter en Martijn van Ommen

Twee fanatieke vissers uit het Strategy team zijn Rick de Ruiter en Martijn van Ommen. Rick maakte een leuk filmpje van een succesvol dagje vissen in februari, welke hij geheel gefilmd en gemonteerd heeft op zijn telefoon. 


De mannen van Strategy, Pole Position, Saga en Grade geven een korte introductie: Een heerlijk filmpje vol actie! Rick de Ruiter en Martijn van Ommen, beide pro-staffers voor de merken Grade, Saga en Pole Position, bevissen een groot openbaar water in de winter.  En dat doen ze niet zonder resultaat. Op groot water is locatie natuurlijk alles bepalend voor het succes en een winterholding vinden is cruciaal. Beide mannen zitten al snel in ‘Pole Position’ en de eerste aanbeten laten niet lang op zich wachten. Kijk mee en geniet van dit leuke filmpje vol actie!

TEAM STRATEGY, GRADE, SAGA EN POLE POSITION


Wil je meer weten over de Pole Position items of over de andere producten van Strategy? Check dan de website en vergeet ook de Facebookpagina niet te liken voor de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl