ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

[VIDEOREVIEW] Een halfjaar misbruikt: de Rebelcell Outdoorbox 12.50AV

Favoriet Favoriet
[VIDEOREVIEW] Een halfjaar misbruikt: de Rebelcell Outdoorbox 12.50AV

Na een eerder geschreven KWO Fieldtest gaat onze eigen KWO redacteur Pim Grootnibbelink in deze video nog eens dieper in op de Rebelcell Outdoorbox 12.50 AV. Wat zijn de plus- en minpunten en voor wie is deze box geschikt? Dat en meer zie je in de video!


Over de Outdoorboxen

De Outdoorboxen hebben zichzelf al meermaals bewezen binnen het karperwereldje. Menig karpervisser ging al overstag en ruilde zijn loodzware accu in voor een Outdoorbox. Het compacte formaat, lage gewicht en diversiteit maken de boxen zeer geschikt voor aan de waterkant!

Het verschil in gewicht en formaat is behoorlijk!

Wist je bijvoorbeeld dat je de Outdoorboxen van Rebelcell ook kunt gebruiken om je telefoon, tablet én dieptemeter van stroom te voorzien? Ideaal voor de langere sessies! Met de bijgeleverde USB plug kun je eenvoudig je telefoon opladen en met de Quick Connect Fishfinder plug je je dieptemeter gemakkelijk in via de sigarettenplug. Nieuwsgierig wat deze Outdoorbox nog meer in huis heeft? Bekijk dan de video!

Met behulp van de Quick Connect Fishfinder sluit je je dieptemeter eenvoudig aan op de Outdoorbox.

Video

Bekijk de videoreview hieronder:

Benieuwd naar de eerder geschreven KWO XXL Fieldtest? Klik HIER om ‘m nog eens terug te lezen!

Een standaard loodaccu, of toch een Rebelcell? Lees de voor- en nadelen in de geschreven fieldtest!

Meer informatie over de 12.50 AV, de andere Outdoorboxen en de vele accessoires vind je op de website van Rebelcell.

Alle Outdoorboxen zijn voorzien van een sigarettenplug aan de zijkant. Zo kun je je telefoon, tablet en zelfs je dieptemeter van stroom voorzien!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl