ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Videotime: Overdag karpers vangen met Willem Struikrover

Favoriet Favoriet
Videotime: Overdag karpers vangen met Willem Struikrover

Laten we eerlijk zijn: er is toch niets zo mooi als het vangen van karpers met daglicht? Willem Struikrover is het hier grondig mee eens en als het even kan slaat hij de nachtelijke uurtjes om ’s ochtends, fris en goed uitgerust, aan de slag te gaan. Maar hoe doet hij dit? Hoe pakt hij dit aan? Welke materialen gebruikt hij in zijn visserij? Dát kunnen jullie zien in deze video van ruim een kwartier!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan nu de film die Nash man Marco Tetteroo maakte van deze extreem gedreven visser. Marco ging een dagje met Willem mee op een Nederlands water en de visdag werd opgeleukt met diverse mooie karpers. Veel kijkplezier!

Abonneer jezelf op het Nash Benelux YouTube kanaal voor meer van dit soort video’s! Volg zeker ook de Facebook- en Instagram page om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de winacties!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl