ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

VIDEOTIP: Korda Underwater 8 – FULL DVD

Favoriet Favoriet
VIDEOTIP: Korda Underwater 8 – FULL DVD

Goed nieuws amigo’s! De mannen van Korda hebben besloten om jullie een gaaf cadeautje te geven. Sinds gisteren is de volledige film ‘Underwater 8’ GRATIS te bekijken op het Youtube kanaal van deze Engelse firma! De movie bestaat uit twee delen en uiteraard kun je ze ook in deze update terugvinden. 

Zenuwslopende momenten voor de Korda boys achter de monitor…

In de onderwaterfilm zie je bijna drie uur aan uniek beeldmateriaal dat laat zien hoe karpers reageren op diverse zaken. Topvissers als Danny Fairbrass, Ali Hamidi en Tom Dove proberen de vissen te vangen, testen allerhande zaken uit en geven enorm veel inzicht in het gedrag van de karper.

Hoe zullen de vissen reageren op gesoakt aas?

Ondanks dat de DVD inmiddels alweer enkele jaren uit zijn veel van de getoonde rigs, aassoorten en de algehele aanpak nog voor het grootste deel relevant. Daarnaast kan je met de getoonde beelden ook veel eenvoudiger voorstellen hoe karpers onderwater azen en zich gedragen op zwaar bevist water. Hierdoor is het voor elke visser een absolute must see!

Check hier deel 1:

Genoten? Ga dan direct door met het tweede deel:

Hopelijk heeft de video jullie geïnspireerd en hebben jullie er wat van kunnen opsteken! We kunnen alleen maar zeggen: pak je hengels, je tacklebox en ga zelf ook proberen om de de technieken uit de video’s een karper te vangen!

Succes aan de waterkant!

Team Korda


Wil je meer weten over de bovenstaande producten of over de andere producten van Korda? Bezoek dan de website en hou ook de Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl