ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Vier aastips van Pro Line voor het late najaar (en de winter)

In dit artikel geven de mannen van Pro Line vier (aas)tips voor het late najaar en winter, dé periode van het jaar dat karpers goed vol zitten. Van attractiviteit tot het spreiden van kansen, Teun neemt het allemaal met jullie door in de onderstaande video!


Tip #1: Gebruik licht verteerbaar aas

Teun van Pro Line aan het woord: Licht verteerbaar aas zorgt ervoor dat een karper in deze periode minder snel verzadigd raakt waardoor je ook meer kans hebt op een aanbeet. Het duurt namelijk langer voordat de karper een ‘vol’ gevoel krijgt en dus zal hij meer aas opnemen. Des te groter is de kans dat jouw haakaas er tussen zit! 😉

Licht licht verteerbare aasjes van Pro Line; de Green Betaine en Fruity Raspberry.

Tip #2: Gebruik attractief aas

Tip nummer twee is het gebruik van attractief aas zoals kleine boilies, felle kleurtjes, pop-ups, baitboosters en PVA-bombs. Dit samen zorgt voor een opvallende voerstek die de karper niet snel kan negeren. Zeker bij lage watertemperaturen is dit een waardevolle tip.

Felgekleurde pop-ups in combinatie met baitspray’s…
… attractiever kan je het aas niet maken!

Tip #3: Spreid je kansen

Zorg ervoor dat je de hengels zo positioneert dat je twee verschillende dieptes aan het bevissen bent en ook met twee verschillende systemen, pop-ups en smaken. Zorg er dus voor dat je je kansen spreidt, waardoor je uiteindelijk na een aanbeet een beter idee hebt op welk type aas je ze kunt vangen of op welke diepte de vissen rondhangen.

Door verschillende aasjes te kiezen, spreid je je kansen!

Tip #4: Geniet van het vissen

Als laatste tip wil ik meegeven, geniet van je visserij. Geniet ook van de natuur en behandel deze met respect, net zoals je dat doet bij een mede-visser. Dan kunnen we allemaal nog jarenlang van deze mooie hobby genieten!

Karpervissen is en blijft toch de mooiste hobby 😉

Succes dit najaar!

Team Pro Line


Meer zien over Instant Range? Check dan de Pro Line Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatset nieuwtjes en gave vangsten!

Bekijk ook