ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Vijf kookitems van RidgeMonkey die onmisbaar zijn voor iedere karpervisser!

Favoriet Favoriet
Vijf kookitems van RidgeMonkey die onmisbaar zijn voor iedere karpervisser!

Het najaar is een prachtige periode om te vissen, maar gaat ook vaak gepaard met regen, wind en kou. Daarom is het van groot belang om goed voor jezelf te zorgen en een aantal strakke kookitems kunnen daarbij niet ontbreken! In deze update stelt het team van RidgeMonkey vijf kookitems voor die onmisbaar zijn voor iedere karpervisser.


#1 EcoPower Cover

Team RidgeMonkey aan het woord: Herken je dat, dat jouw butaan of propaan gasbus sneller leeg is met koude temperaturen? Met de RidgeMonkey EcoPower USB Verwarmde gasbus cover is dat verleden tijd! De USB-aangedreven verwarmingsspiraal zal jouw butaan of propaan gasbus langzaamaan opwarmen, zodat je deze efficiënt en tot de laatste druppel brandstof kunt gebruiken. Ideaal voor de koudere maanden die eraan zitten te komen!

Op deze manier hoef je nooit meer vroegtijdig je gasbusjes weg te gooien!

#2 Connect Compact Sandwich Toaster

De Sandwich Toaster is nu nog beter geworden! De nieuwe Connect Compact Sandwich Toaster heeft nu een uniek afneembaar scharniersysteem waarmee de pannen onafhankelijk van elkaar gebruikt kunnen worden. Perfect dus voor het bereiden van een verscheidenheid aan snacks. Zo bak je er niet alleen een handomdraai eenvoudige tosti’s mee, maar is het ook mogelijk om volledige maaltijden te bereiden!

Met de nieuwe Sandwich Toaster maak je snel en gemakkelijk al jouw eten klaar!

#3 Quad Connect Stove Pro

Terwijl de Quad Stove Pro en Quad Stove Pro Mini op zichzelf staande units zijn, is de Quad Connect Pro Full Kit het enige systeem op de markt met een onafhankelijk regelbare tweede brander. Met behulp van een snelkoppeling kan deze regelaar aan de primaire brander worden gemonteerd. Dit maakt de Quad Connect Stove Pro Full Kit ideaal om complete maaltijden te maken of water te koken!

Ideaal zo om twee branders met elkaar te koppelen!

#4 Square Kettle

De RidgeMonkey Square Kettle is een handige fluitketel die perfect past op de Ridgemonkey Stove’s. Het grote oppervlak van de vierkante bodemplaat zorgt ervoor dat het water snel kookt, waardoor je dus minder gas verbruikt. Daarnaast is deze ketel voorzien van handige inklapbare handgrepen. Deze lichtgewicht fluitketel wordt standaard geleverd in een nette beschermhoes en is een perfecte aanvulling op de RidgeMonkey cookware range!

Met de Square Kettle heb je in de ochtend extra snel warm water voor jouw kop koffie!

#5 Thermo Mug

Houd je warme dranken langer warm (of je koude drank langer koel) met de geïsoleerde RidgeMonkey ThermoMug! Deze ThermoMug houdt de temperatuur tot wel één uur vast. Dankzij de robuuste polypropyleen constructie kun je wel vaarwel zeggen tegen keramiek en vanwege de vierkante vorm is deze mok uitstekend op te bergen in iedere bagage.

“Deze ThermoMug houdt de temperatuur tot wel één uur vast.”

Bonus: Gorilla Box om alles in te vervoeren

Als aanvulling op de hele RidgeMonkey cookware range hebben we nu ook de Gorilla Box in ons assortiment! Deze box is dé opslagoplossing om al je kookgerei in op te bergen en makkelijk te vervoeren. Dusss ga jij voor langere tijd op pad dan kunnen deze boxen niet ontbreken in jouw uitrusting!

Veel kookplezier aan de waterkant!

Team RidgeMonkey


Benieuwd naar meer producten van RidgeMonkey? Check dan zeker eens de website en houd hun Facebook– en Instagrampagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl