Vijf redenen om te gaan Netflixen in plaats van te vissen!

Favoriet Favoriet
Vijf redenen om te gaan Netflixen in plaats van te vissen!

Iedere karpervisser kan wel een goede reden bedenken om te gaan vissen, maar zijn er ook redenen om juist niet te gaan vissen en op de bank neer te ploffen met Netflix? Je leest ze hieronder!


1. De weersomstandigheden zijn toch niet ideaal

Het is 30 graden en windstil, het waait en regent veel te hard, de luchtdruk is te hoog of het is veel te koud. Al deze redenen heb je vast wel eens van je vismaten gehoord! Als je een volgende keer één van deze redenen hoort, ga dan eerst eens bij jezelf na of je vismaat niet gewoon gelijk heeft. Doe vervolgens ook niet de moeite om je spullen te pakken om toch te gaan vissen, maar plof daarentegen lekker op de bank om een avondje je favoriete serie te kijken.

Te koud om te vissen..? Ga lekker een avondje Netflixen!

2. Je houdt je vrouw ook even tevreden

Niets is zo handig als af en toe wat credits op te bouwen bij de vrouw (of voor de vrouwen onder ons, bij de man natuurlijk 😉). Zie het als eenzelfde principe als karma. Goede karma streept zich mooi weg tegen de slechte karma, een goede balans daarin is natuurlijk het ultieme doel. Zo gaat dat ook met de credits die je opbouwt met het thuisfront. De goede credits die je hebt opgebouwd met een avondje Netflixen, kun je mooi gebruiken om op een ander moment een goede sessie te maken aan de waterkant!

Deze taferelen kun je gemakkelijk voorkomen als je genoeg credits hebt opgebouwd met het thuisfront!

3. Je voorkomt de welbekende ‘visverslaving’

Voor de mensen onder ons die 24/7 aan de waterkant zitten: ga eens een avondje Netflixen en er gaat een wereld voor je open. Onderzoek wijst zelfs uit dat je van Netflixen slimmer wordt! Daarnaast is het ook hier weer van belang dat je een goede balans vindt. Het leven bestaat immers niet alleen maar uit vissen.

Ga eens een avondje Netflixen en er gaat een wereld voor je open.

4. Je deelt een hobby waar iedereen over kan meepraten

Wat zijn je hobby’s? Op deze vraag wordt al snel geantwoord: “Voetbal, gamen en Netflixen.” Of er wordt geantwoord: “Hardlopen, vissen en Netflixen.” Inmiddels kunnen we dus wel concluderen dat Netflixen voor velen een hobby is. Dus als jij nou je hengels wat vaker inruilt voor een laptop met Netflix, heb jij ook genoeg gespreksstof tijdens een feestje en hoef je niet alleen maar over het vissen te praten.

Tijdens deze feesten hoeft het niet altijd over vissen te gaan. Als je wat vaker gaat Netflixen heb je al snel een gespreksonderwerp waar iedereen over mee kant praten!

5. Je eigen bed ligt toch veel lekkerder dan je stretcher?!

Zeg nou zelf: het is toch net wat relaxter om in je eigen bed te liggen dan op je stretcher. Veel stretchers zijn inmiddels heerlijk comfortabel, maar toch zullen veel van jullie liever in een eigen bed slapen. Laat het nu net zo zijn dat je Netflixen in de meeste gevallen toch wel in bed doet. Natuurlijk al helemaal bij een avondje Netflix & Chill 😉

Zoveel luxe, maar toch is het niet te vergelijken met je eigen bedje!

Dat waren vijf redenen waarom jij beter kan gaan Netflixen dan te gaan vissen. Onthou ze goed, maar neem ze vooral niet te serieus 😉

KWO Redactie

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl