ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Vijf topitems van RidgeMonkey om jouw najaar van licht en stroom te voorzien

Favoriet Favoriet
Vijf topitems van RidgeMonkey om jouw najaar van licht en stroom te voorzien

Licht en stroom: twee zaken die van onschatbare waarden zijn aan de waterkant, zeker in deze tijd van het jaar! Het is natuurlijk wel zo handig om in het donker je overzicht te blijven behouden als het CHAOS is. Hieronder zie je vijf topproducten van RigdeMonkey, die je daarbij kunnen helpen!


Team RidgeMonkey aan het woord: We hebben enkele nieuwe items aan ons assortiment toegevoegd die we jullie absoluut niet willen onthouden. Zeker in deze tijd van het jaar gaan de onderstaande producten goed van pas komen!

#1 De Vault Lite

Als je dacht dat het niet beter kon dan de Bivy Lite range, dan hebben we nieuws voor je: we hebben namelijk het grote broertje hiervan op de markt gebracht! De Vault Lite IR180 is RidgeMonkey’s krachtigste en meest veelzijdige draagbare lichtbron tot nu toe.

Alles in één: dat zijn drie woorden die deze powerbank mooi omschrijven.

Een combinatie van zaklamp-, schijnwerper- en powerbankfuncties in één compacte waterbestendige behuizing. Over compactheid gesproken! Hierdoor hoef jij dus geen zaklamp, powerbank of een bivylamp meer mee te nemen.

Met de afstandbediening kun je de Vault Lite eenvoudig bedienen.

De Vault Lite is in drie kleuren in te stellen en voorziet je gadgets van 240 uur (!) licht en stroom. Voor (nog) meer features check je onze website en rond begin december kun je de Lite 180 bij jouw lokale RidgeMonkey dealer bekijken!

#2 Vault C-Smart Wireless 

De Vault C-Smart Wireless zet het succes van de bekroonde RidgeMonkey Tech reeks voort en legt de lat nog hoger op gebied van draagbare stroombronnen. Door de Power Delivery-technologie kan deze powerbank je apparaat tot wel TWAALF keer sneller opladen!

Alle modellen zijn voorzien van een oplaadpad.

Het handige is dat hij eenvoudig in je jaszak past. Hierdoor is hij makkelijk te transporteren en hoef je tijdens je sessie niet bang te zijn dat je zonder stroom komt te zitten.

Aansluitingen zat!

In onderstaande video kun je nog meer features van deze powerbank zien!

#3 Tech Table

Alle draagbare tafels zijn hetzelfde, toch? Niet wanneer je draagbare tafel jouw elektronica kan voeden! Dit scheelt je weer een extra powerbank aanschaffen. In de Tech Table zitten twee USB-poorten verwerkt die jouw buitenavonturen makkelijk van stroom kunnen voorzien 😉

Hoe relaxt is dit?! In deze bivvy tafel zit een powerbank verwerkt!

Bovendien ook super handig om alles netjes bij elkaar te houden. De poten zijn verstelbaar in hoogte en met een totaalgewicht van nog geen twee kilogram is dit een perfect item om aan je uitrusting toe te voegen. In de onderstaande video neemt Marco Nap alle specs met je door!

#4 VRH300  Hoofdlamp 

Het nauwkeurige ontwerp van de deze hoofdlamp maakt het de ideale keuze voor het vissen, wandelen of kamperen. De VHR300 is omhuld in een handige rubberen behuizing en is niet alleen duurzaam, hij is ook water- en stofbestendig!

Ook de band is gemaakt van stevig materiaal.

Door het slim dual georiënteerde ontwerp kan je hem niet ondersteboven opzetten. Er zit namelijk een knop aan beide kanten! Naast drie standaard witte lichtbundel opties, kan hij ook een krachtig groen licht uitstralen dat aan je voorkeuren kan worden aangepast. Omdat het menselijk oog meer ontvankelijk is voor groen licht dan rood, behoud je een geweldig nachtzicht EN een heldere verlichting. Je ogen zullen je dankbaar zijn!

“Door het dual georiënteerd ontwerp kan je hem niet ondersteboven opzetten.”

#5 Multi Lite Plus

Lege batterijen behoren nu tot het verleden met de Multi Lite Plus. Naast de krachtige schijnwerper, drie verschillende licht kleuren en variabele helderheidsniveaus zijn de dagen van rondsnuffelen in het donker op zoek naar vervangende batterijen verdwenen.

Deze handige lamp is ook goed te gebruiken bij fotografie in de donkere uurtjes!

Deze lamp is eenvoudig aan te sluiten op een USB-lader en voorzien van een stevige en slijtvaste coating. Kortom, hij kan tegen een stootje! In de spotlight-modus is een wit licht in te stellen en in de schijnwerp-modus kan je ook groene -en rode kleuren instellen.

Er zit ook een verstelbare bankstickadapter bij.

De bankstickadapter maakt het mogelijk om in het donker mooi bij te schijnen en de vetste nachtplaten te schieten!

Extra: Gorilla Boxes

Als aanvulling op de hele RidgeMonkey Power Range hebben we nu ook de Gorilla Box Tech Cases in ons assortiment! Deze boxen zijn ideaal om je (kostbare) electronica veilig in op te bergen. Trek jij er regelmatig op uit naar de waterkant? Dan mogen de Tech Cases niet ontbreken in jouw uitrusting!

Succes met je visserij dit najaar!

Team RidgeMonkey


Benieuwd naar meer producten van RidgeMonkey? Check dan zeker hun website en houdt hun Facebook– en Instagrampagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl