ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Vis comfortabel met de handige producten van RidgeMonkey

Favoriet Favoriet
Vis comfortabel met de handige producten van RidgeMonkey

Als er een merk is dat je altijd in de gaten wilt blijven houden dan is het zeker RidgeMonkey. Deze Engelse fabrikant bracht de afgelopen jaren veel opvallende items uit die iedere karpervisser kan gebruiken. Zo zitten RidgeMonkey’s kookspullen zoals de bekende toaster inmiddels wel bij iedereen in de tas en verlicht de Bivvy Lite menig karpertent langs de waterkant. Check in deze update weer enkele leuke gadgets.


SNIJD MEERDERE BOILIES SNEL EN EFFICIËNT MET DE CHOPPA

RidgeMonkey: ontworpen en ontwikkeld om meerdere boilies tegelijk in stukken te hakken, waardoor tijd en moeite wordt bespaard ten opzichte van traditionele methoden. Eenvoudig ontwerp én eenvoudig in gebruik!

Dankzij de onregelmatige vorm van het uitgesneden aas dwarrelen de stukjes boilies langzaam door de waterkolom naar beneden. Ook op een zachte bodem of zelfs op planten blijft er dan altijd voer liggen. Daardoor creëer je een situatie die weer heel anders is dan die met traditionele ronde boilies.


Altijd stroom aan de waterkant met de Vault C-Smart Powerpack

De Vault C-Smart is de verbeterde versie van de Polymeer Powerpack van RidgeMonkey. Dit is dan ook een van de beste Powerbanks op de markt! De C-Smart is voorzien van de nieuwste technologie. De Powerpack is erg compact in formaat en neemt dus bijna geen ruimte in beslag. De Powerpack kan gebruikt worden om allerlei type electronica op te laden, van telefoon tot laptop of kleine koelkast.

De Powerpack heeft 3 verschillende uitgangen. Namelijk een USB-C PD poort 5V, 3A USB A-poorten en een type 12V DC sigarettenaansteker aansluiting. Door al deze eigenschappen is dit de beste draagbare accu op de markt. De ideale Powerbank voor zowel korte als langere sessies.

Ga je voor langere sessies weg en kun je zeker niet zonder Facebook en Instagram, dan kun je ook eens kijken naar het Vault 16W USB Solar Panel. Zeker als je naar het zuiden gaat is er natuurlijk zon genoeg, dan weet je zeker dat je nooit meer iets hoeft te missen!


Spring essentials

Het mooie weer laat nog even op zich wachten, maar als het zover is, zorg er dan voor dat je er klaar voor bent! Bij RidgeMonkey hebben we enkele leuke producten voor je. Zo hebben we een arsenaal aan nieuwe polariserende zonnebrillen, welke in combinatie met een strakke pet je zeker meer karpers zal laten spotten. Check alle varianten op de website.

Vergeet niet je molens opnieuw op te spoelen voor het nieuwe seizoen!

Vis je graag met een nylon hoofdlijn, dan is het raadzaam deze minstens één keer per seizoen te vervangen. Zorg dat voordat de vis los is jouw molens helemaal klaar zijn voor gebruik. De RM-Tec Mono is een soepele nylon lijn die goed zinkt. De alround lijn is schuurbestendig en heeft weinig rek. RM-Tec Mono is verkrijgen in wit, bruin en een mooie lichtgroene kleur die onderwater goed wegvalt. Doordat de lijn, die er in drie diameters te krijgen is, zo soepel is laat de lijn zich goed werpen. Tot slot, niet onbelangrijk, is de lijn ook nog eens gunstig geprijsd.


Check het handige Modular Bucket system

De Ridgemonkey Modular Bucket System tilt het vierkante emmer concept tot een nieuw niveau. Wat deze emmer speciaal maakt zijn de afsluitbare vriezerveilige aasdozen die je aan de zijkant en in de emmer kan bevestigen.

Veel succes met onze producten!

Team RidgeMonkey


Voor meer informatie over RidgeMonkey check je de website. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe producten, de leukste (win)acties en de mooiste platen van de RM consultants? Volg dan zowel de Engelstalige Facebookpagina als de Benelux page. Uiteraard is RidgeMonkey ook terug te vinden op Instagram, klik hier.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl