ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Voordelig kleding shoppen bij Hengelsport Van de Ven: scoor tot 50% korting!

Favoriet Favoriet
Voordelig kleding shoppen bij Hengelsport Van de Ven: scoor tot 50% korting!

We zitten middenin de winterperiode, dus zonder de juiste kleding hoef je niet op pad te gaan. Ben jij nog op zoek naar goede onderkleding, een warmtepak of een toffe regenjas? Profiteer dan tot en met 17 januari van 20 tot wel 50% korting op alle kleding bij Hengelsport Van de Ven!

Of klik HIER om meteen te shoppen! De korting wordt automatisch in je winkelmandje verrekend.


Team Van de Ven aan het woord: Ook in de wintermaanden is er op veel wateren nog prima een vis te vangen. Je moet echter wél voorzien zijn van de juiste kleding zodat je het goed kunt volhouden in de kou en in de regen of zelfs sneeuw. Om je goed op weg te helpen hebben we daarom van 9 tot en met 17 januari een flinke korting op ons kledingassortiment!

Scoor onder andere deze populaire Fortis jas nu extra voordelig!

Toppers uit de range

Warme sokken, sjaals, mutsen, onderkleding, regenpakken en zelfs warmtepakken: alles wat je bij het wintervissen nodig hebt vind je in ons kledingassortiment! Bij ons shop je kleding van o.a. Korda, Avid Carp, Fox, Navitas, Snugpak, Vass, Trakker, Prologic en Fortis. Hieronder lichten we drie must-haves toe voor bij het vissen in de wintermaanden!

Brrrr… Bij dit soort omstandigheden moet je jezelf goed aankleden!

#1 Warme sokken en laarzen

Misschien wel de grootste ergernis tijdens het vissen in de winter zijn koude voeten. Zijn je voeten eenmaal koud, dan is je visplezier snel verdwenen! Om dat te voorkomen scoor je in onze webshop diverse warme sokken die je voeten heerlijk warm houden. Met alleen sokken ben je er natuurlijk nog niet, dus haal gelijk een paar goede en warme laarzen in huis!

Met deze warme laarzen kom je de winter wel door!

#2 Warme onderkleding

De beste manier om je in de winter warm te houden is door met laagjes te werken. Je lichaamswarmte blijft namelijk tussen de verschillende kledinglagen hangen. Eén van de belangrijkste onderdelen van het laagjessysteem is de basislaag. Binnen ons assortiment hebben we de Fortis Elements onderkleding opgenomen. De ideale thermo onderlaag voor in de winter!

Met de Elements range van Fortis voorkom je dat je het koud krijgt aan de waterkant!

#3 Warmtepak

Met goede sokken, laarzen en onderkleding ben je al een heel eind op weg. Maak je winter uitrusting nu compleet door een warmtepak in huis te halen! Deze pakken zijn warm en goed bestemd tegen wind en/of regen. Met andere woorden: je bent nu 100% klaar om een vette winterkarper te vangen!

Met een goed warmtepak van bijvoorbeeld Trakker kun je er weer tegenaan!

Succes met jouw wintervisserij!

Team Van de Ven


Gelijk shoppen bij Van de Ven? Klik dan HIER om de webshop te bezoeken en volg de mannen ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

Goede kleding is belangrijk, zeker in de wintermaanden!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl