ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Voordelig een voerboot kopen? Laatste kans: acties bij Global Fishing!

Favoriet Favoriet
Voordelig een voerboot kopen? Laatste kans: acties bij Global Fishing!

De Nederlandse voerbotenbouwer Global Fishing, bekend van de Navigator en Maverick voerboten, heeft afgelopen maanden flink aan de weg getimmerd! Om het jaar dan ook in stijl af te sluiten hebben de mannen in Soest een drietal spetterende acties bedacht, waarmee je tot en met 31 december 2017 mega veel korting mee pakt! Wees er dus snel bij en lees hieronder verder…


Toslon Series Deals

Global Fishing vertelt: Ben jij nog in de markt voor een goede, kwalitatieve voerboot uit het hoogste segment? Dan is dit dé kans om toe te slaan! Tot en met de laatste dag van het jaar, 31 december, profiteer je namelijk van drie knallende acties om het jaar goed af te sluiten. Hieronder nemen we ze even met je door:

Deal 1: Maverick Toslon Series

De Maverick Toslon Series is een top voerboot waar je op kan vertrouwen! Deze complete boot met alles erop en eraan, inclusief een Toslon dieptemeter, schaf je nu aan met een korting die kan oplopen tot maar liefst €337,95! Bestel hem nu snel, klik hier.

Een complete ‘high end’ set met alles erop en eraan! Klik op de afbeelding om hem te bestellen.

Deal 2: Navigator Toslon Series

Ben je toe aan een nóg completere boot? De Navigator Toslon Series is een absolute top voerboot waar je op kan vertrouwen! Deze complete boot met alles erop en eraan, inclusief een Toslon dieptemeter, schaf je nu aan met een korting die kan oplopen tot maar liefst €625,45! Bestel hem nu snel, klik hier.

Met de Navigator Toslon Series is geen uitdaging te groot! Klik op de afbeelding om hem te bestellen.

Deal 3: Voervijzel

Tot slot hebben we nog een derde ‘bonusdeal’. De populaire voervijzel, waarmee je verspreid kan voeren met je voerboot, scoor je in de actieperiode namelijk van €299,- voor slechts €239,-! Een zéér nette prijs voor deze verrijking van je voerboot! Bestel hem nu snel, klik hier.

Ook de populaire voervijzel scoor je gedurende de actieperiode extra voordelig! Klik op de afbeelding om hem te bestellen.


Prijsverhoging

Zoals jullie gewend zijn staan wij al jaren voor service, kwaliteit en innovatie. De afgelopen 5 jaar hebben wij helaas al meerdere keren te maken gekregen met verhogingen in onze inkoopkosten voor onderdelen en algemene bedrijfskosten. We hebben tot op heden onze prijzen van de boten gelijk kunnen houden, maar in 2018 moet dit noodgedwongen veranderen.

Om te kunnen blijven streven naar service, innovatie en kwaliteit, zal er in 2018 noodgedwongen een prijsverhoging moeten plaatsvinden.

" Wij staan al jaren voor service, kwaliteit en innovatie. "

We willen dezelfde service, kwaliteit en innovatie blijven leveren. Onze boten worden nog altijd met de hand gemaakt en volledig op maat afgebouwd door ons team in Soest. Om dit ook in 2018 mogelijk te blijven maken, zullen zowel de Maverick als de Navigator vanaf 1 januari 2018 met €150,- in prijs verhoogd worden.

Ook in 2018 kun je dezelfde kwaliteit verwachten van de Maverick en Navigator voerboten.


Wil je voortaan op de hoogte blijven van alle acties, nieuwtjes en ontwikkelingen achter de schermen bij Global Fishing? Breng dan een bezoek aan de website en like ook de Facebookpagina om niets te missen van alle actualiteiten!

Global Fishing

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl