ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Voordelige beetmelders, volop aas en exclusieve dobbers bij Wout van Leeuwen!

Favoriet Favoriet
Voordelige beetmelders, volop aas en exclusieve dobbers bij Wout van Leeuwen!

Het team van Wout van Leeuwen timmert flink aan de weg om ook in 2020 al haar klanten op hun wenken te bedienen. In deze advertorial kijken we naar enkele toffe items die in de winkel en in de webshop te verkrijgen zijn!


De mannen van Wout van Leeuwen aan het woord: Ons motto: “heeft Wout het niet, dan vangt het niet!” blijft ook voor 2020 de leidende draad in onze winkel en onze webshop. Hiermee bedoelen we dat we continu op zoek zijn naar producten die jou kunnen helpen in je visserij. Naast een breed assortiment proberen we ook scherp te zijn op onze prijzen. Zo kan iedere (karper)visser bij ons slagen!

Eén ding is zeker: bij Wout van Leeuwen kan iedere visser slagen!

Effectief winteraas

Zeker in de winterperiode is het van groot belang om kwalitatief goed aas in te zetten bij je visserij. Goed nieuws: zowel in onze winkel als in de webshop scoor je volop aasproducten die geschikt zijn voor de visserij in de koudere maanden! Wat dacht je bijvoorbeeld van de boilies en toebehoren van Solar Tackle? Wij hebben vijf verschillende smaken op voorraad in diverse diameters. Naast de kilozakken zijn ze ook te verkrijgen in zakken van vijf kilo, waarmee je weer extra voordeel scoort!

Kwalitatief hoogwaardig aas van Solar Tackle scoor je natuurlijk bij Wout van Leeuwen!

Ieder piepje telt

In de wintermaanden tellen de vangsten dubbel, dus je wil natuurlijk niet meemaken dat je beetmelder het begeeft. In de winkel en op de webshop vind je bij ons een breed assortiment aan kwalitatieve beetverklikkers, zodat je zorgeloos aan de waterkant kunt verblijven. Beetmelders, ontvangers, accessoires, snag ears, hangers, swingers en zelfs complete sets: je vind het allemaal in onze webshop!

Over een breed assortiment gesproken… Bij Wout van Leeuwen vind je werkelijk ALLES wat je zoekt!

Eén van de toppers uit de range is de Fox Micron MX 3-Rod set. Met dit setje haal je maar liefst drie beetmelders én een ontvanger in huis, en dat alles voor slechts €259,99! Bekijk ‘m HIER in onze webshop.

Exclusief in de winkel te verkrijgen: handgemaakte dobbers

Voor de ultieme beleving kom je natuurlijk langs in onze winkel in Vlaardingen, aan de George Stephensonweg 21H. In de winkel zijn diverse exclusieve items te vinden die niet op de webshop staan. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze prachtige handgemaakte dobbers? Een ware collector’s item dat bij iedere visser in de uitrusting zou moeten zitten!

Deze pareltjes vind je exclusief in de winkel in Vlaardingen!
Zorgvuldig met de hand gemaakt…
…om jou van de beste kwaliteit te voorzien!

Natuurlijk is er nog veel meer te bewonderen bij ons, zowel in de winkel als online. Kom eens langs en laat je inspireren door ons ruime assortiment. De koffie staat klaar en ons personeel helpt je graag verder in je visserij!

Tot snel!

Het team van Wout van Leeuwen


Meer zien van Wout van Leeuwen? Check dan de website en volg ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl