ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Voorjaar tussen de bergen – Brabo’s in the Bush gaan de Alpen in!

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Door de jaren heen zijn er flink wat vissers die hun vissersgeluk hebben beproefd op de magische Alpenwateren. De Brabo’s Daan Biemans en Sjoerd Buijks konden de verleidingen van de kraakheldere wateren altijd weerstaan en trokken hun plan op de grotere meren tegen de Franse westkust. Vorig voorjaar broedde de boys echter op een plannetje en trokken de ze het Alpengebied in om hun meest #HARDCORE sessie ooit te beleven…


Sjoerd aan het woord: Vier jaar lang trotseerde ik binnenzeeën als mijn grootste liefde. Het komt verkeerd over als ik zeg dat deze liefde weggeëbd is. Ze is rijkelijk aanwezig zoals ze altijd was. Echter, verandering van spijs doet eten en dat geldt ook zo voor dit nieuwe avontuur.

Verandering van spijs doet eten!

Een avontuur dat zich afspeelt op bekende gronden van velen. Niet direct mijn ding, maar het blijft vissen en zo gauw het gaat over een hengel met strakke lijn met aan de andere kant een karaktervis die je in extase kan brengen word ik al snel enthousiast. Het natuurschoon rondom deze wateren maakt het af en doet mij besluiten, na een langdurige lobby van Daan, naar deze wateren te trekken.

Het natuurschoon in de omgeving maakt het af!

Militaire operatie: veel wateren op de planning

Met duizend kilometer in de pedalen bereiken Daan en ondergetekende het strijddomein voor de komende acht nachten. Licht bepakt en het plan om vele wateren te bevissen in zeer korte tijd, zo moet het gaan gebeuren en zo gebeurt het ook.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook