ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Voorjaarsdeals in de webshop: meer dan 30% korting op KWO Specials!

Favoriet Favoriet
Voorjaarsdeals in de webshop: meer dan 30% korting op KWO Specials!

Wie dacht dat de feestvreugde bij KWO voorlopig over zou zijn na de ontknoping van de KWO Kickstart heeft het goed mis! Speciaal om te vieren dat het voorjaar eraan zit te komen scoor je NU maar liefst 30% korting op ALLE KWO SPECIALS. In dit artikel lees je er meer over en check je de speciale voorjaarsdeals!


We vallen van het ene in het andere feest: na de succesvolle uitreiking van meer dan €10.000 aan prijzen tijdens de KWO Kickstart kijken we vooruit en valt ons oog op 20 maart: de start van het voorjaar! Voordat het zo ver is wil je natuurlijk je boilievoorraad op orde hebben en daar gaan we je bij helpen 😉

Voor je het weet kunnen we weer in een t-shirtje naar de waterkant!

Bestel je voor meer dan €100,- aan boilies, dan krijg je er ook nog eens een gratis KWO Kalender bij. OP = OP, dus wees er snel bij!

Voorjaarsdeals

Momenteel scoor je namelijk maar liefst 30% korting op alle KWO Specials in de webshop! Dit is dus hét moment om te zorgen dat jij klaar bent voor het voorjaar. Naast de gewone boilies, pop-ups, ‘saus’ en hard hookbaits hebben we ook nog een aantal speciale voorjaarsdeals voor je klaarstaan, waarmee je extra veel voordeel pakt!

Diverse toffe deals staan voor je klaar! Scroll snel verder om ze te bekijken.

Pop-up Deal

Het voorjaar is het perfecte moment om een opvallend aasje in te zetten. Pop-ups zijn daarom onmisbaar! Om je goed op weg te helpen hebben we de pop-up deal gelanceerd: bij aankoop van drie potjes pop-ups betaal je slechts €24,95. Een korting van meer van 30%!

Met deze drie potjes kom jij het voorjaar wel door!

Voorjaarsdeal

De vraag: “Wat heb ik nodig om het voorjaar goed te beginnen?” hebben we beantwoord met de voorjaarsdeal! In dit pakket zit namelijk vijf kilo 15mm OF vijf kilo 20mm, een potje pop-ups én een bait booster. Met deze drie items kun je super attractief vissen en vergroot je zeker je kans op een voorjaarsbuffel. Je haalt het pakket in huis voor slechts €49,95!

Precies wat je nodig hebt om je voorjaar goed te beginnen!

Bait Package Mixed

Ga jij in het voorjaar vaak op pad en heb je aan de Voorjaarsdeal niet genoeg? Dan is deze ‘mixed’ deal misschien wat voor jou! In deze deal vind je een zak 15mm boilies, een zak 20mm boilies, pop-ups, hard hookbaits in zowel de 15mm variant als de 20mm variant en een bait booster. Dit alles kost je nog geen €84!

10 kilo boilies, twee potjes hard hookbaits, pop-ups én een bait booster: wat wil je als karpervisser nog meer!

Bait Package XXL

Last but not least: de Bait Package XXL. Zoals de naam al doet vermoeden is dit de grootste deal die we hebben, voor de écht fanatieke karpervissers onder ons. Kies voor drie zakken 15mm OF drie zakken 20mm, een potje hard hookbaits in de maat die je gekozen hebt en een fles bait booster voor slechts €105,40! Met deze deal kun je weer even vooruit 😉

Maar liefst 15 kilo boilies, inclusief hard hookbaits, pop-ups en een bait booster zitten in deze deal!

BULK Deals

Wil jij groots inslaan en daarmee extra voordeel scoren? Dan zijn de Bulk Deals iets voor jou! We hebben de volgende deals voor je klaarstaan:

  • 25 KG KWO Specials – €159,95 (35% korting)
  • 50 KG KWO Specials – €289,95 (42% korting)
  • 100 KG KWO Specials – €550,- (45% korting)

Wil je de deals meteen bestellen? Klik dan op de onderstaande button!

Groot inslaan = extra korting scoren!

Al met al zijn er meer dan genoeg aantrekkelijke deals in de shop te vinden. Zorg dus snel dat jij je voorraad weer op orde hebt, zodat je volle bak kunt vlammen in het komende voorjaar.

Succes!

KWO Redactie


Haal nu extra voordelig de KWO Squid Specials in huis!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl