ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Vooruitblik KWO Community 2021 | ZOMER

Favoriet Favoriet
Vooruitblik KWO Community 2021 | ZOMER

Op de KWO Community zorgen we er altijd voor dat je de tofste en meest leerzame karpercontent voorgeschoteld krijgt. Ook voor de aankomende maanden hebben we weer tientallen vette video’s en artikelen voor je klaarstaan. Benieuwd wat je zoal kunt verwachten? Pilaar & Hofman praten je in deze kwartaal update helemaal bij!


Zoals je hebt kunnen horen zitten er weer toffe projecten voor de community in de pijplijn. Elke vrijdag om 17:00 zorgen we dat er een topvideo voor je klaar staat. Klik hier om te checken welke video deze week is verschenen. Ook op zondag en woensdag zorgen we voor een verse update. Denk aan XXL interviews, leerzame how to, droomvangsten of verslagen van onvergetelijke karperavonturen.

De eerste video van het nieuwe Keep Searching seizoen is een van de meest bizarre sessie’s die Hofman ooit meemaakte…

Benieuwd van welke voordelen KWO Members naast video’s en artikelen nog meer profiteren? Klik hier, check het en probeer de KWO Community daarna 14 dagen voor slechts €0,99. Tot snel!


3 KWO series die je gezien moet hebben ⤵️
8 weken vissen op Cassien, Mark Hofman deed het!
Pilaar & Ossie On Tour door Frankrijk, Slovenië & Oostenrijk
3 uur lang AVONTUUR met Pilaar & Hofman in de Vlot Experience

3 aas & rig video’s bomvol TIPS ⤵️
Lossers voorkomen, zo doe je dat!
Zo knoop je zelf (heel eenvoudig) een chod rig
3 slimme trucjes om je (haak)aas attractiever te maken

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl