Word KWO member

Vragenvuur – Engelse baasjes Carl & Alex in de spotlights

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Kanalen: Artikelen, Video

Als er twee gasten zijn voor wie wij veel respect hebben, dan is het wel voor de broers Carl en Alex Smith. Deze Engelse boys doen ons keer op keer weer versteld staan met de visavonturen die ze op YouTube delen. Van Canada tot de mooiste wateren in de UK en van karpers tot vreemde zeevissen: deze jongens hebben al fantastische dingen mogen meemaken (en schitterende vissen weten te strikken).

Alex met een schitterende Engelse schub.

Reden genoeg voor KWO Redactielid Niels Haaring om ze eens stevig aan de tand te voelen middels een serie leuke vragen 😉 Dit artikel zal ook als tweeluik verschijnen op het gewone KWO, maar hierbij kunnen jullie het alvast volledig checken!


KWO (Niels Haaring): Hi guys, bedankt voor jullie tijd. Laten we dit interview aftrappen met een korte introductie van jullie. Dus kunnen jullie je even voorstellen aan de lezers die nog onbekend zijn met het online fenomeen Carl & Alex 😉

C & A: Hi guys, wij zijn Carl en Alex en we zijn twee broers uit Engeland. We maken visfilms op YouTube en doen dit al ongeveer 10 jaar, vanaf jongs af aan dus 🙂

Ze zijn niet alleen goed in het maken van video’s. 🙂

KWO: Hoe oud waren jullie toen je begon met vissen? En wanneer zijn jullie begonnen met het vissen op karper?

C & A: We begonnen met vissen toen we 7 en 9 jaar oud waren en probeerden een kleine voorn met een bamboestok te vangen. Dit hield ons bezig tijdens onze schoolvakanties. We gingen kamperen aan een groot meer terwijl we op vakantie waren en Alex had geluk en ving zijn eerste karper. Hij was ongeveer vier kg, maar dit was genoeg om ons daarna op karper te laten vissen.

En daarin zijn ze niet onsuccesvol!

KWO: Zoals we allemaal hebben kunnen zien in jullie video’s, hebben jullie op nogal wat vissoorten gevist. Wat is jullie favoriete soort?

C & A: Ondanks dat we voornamelijk op karper jagen in onze video’s, zijn onze favoriete soorten waarschijnlijk baars en barbeel. Dit zijn speciale vissen voor ons, omdat we ze niet vaak vangen.

De boys vangen niet alleen maar grote karpers….

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook