Vrijdagmiddag update Karperfilmpjes.nl

Favoriet Favoriet
Vrijdagmiddag update Karperfilmpjes.nl

Hoppa! Het is weer bijna weekend, tijd om gaan het strand, viswater of Dancevalley te gaan. Mark en Michiel laten de hengels een weekendje in de kast om zich HIER te vermaken. Geen slecht vooruitzicht  😉

DanceValleyVisual1

Uiteraard gaat dit niet ten koste van de Vrijdagmiddagupdate van www.karperfilmpjes.nl want ook deze week hebben we weer 3 topfilmpjes voor jullie geselecteerd. Veel kijkplezier!

Wil wil er nou geen Nederlandse vijftiger vangen? 

Sjonnie de Kruijf wist dit jaar zijn PB scherper te stellen met deze machtige bak van 26,8kg. Een prachtige Nederlandse topvis die veel vissersharten sneller doet kloppen. Zo zien we ze graag!

KF nederlandse bak

Klik op het plaatje om naar het filmpje te gaan. 


Het Onbekende Park – Mourad Aviara

Mourad Aviara neemt je in Carpe Diem mee in zijn visserij met in de tweede aflevering ‘Het Onbekende Park’. Ondersteund door Fox International, Fishfun en Carpleader Baits toont Mourad aan hoe hij de karpers belaagt. Droom lekker weg en geniet van de prachtige natuurbeelden.

KF mourad

Klik op het plaatje om naar o.a. een leuke scene te gaan van Mourad en z’n vriendin  😉  


Karpervissen op groot openbaar water

De vismaten Jeffrey Brugman en Jeffrey Deubel hebben een uitstekende sessie achter de rug op een groot en openbaar Nederlands water. Gedurende deze sessie vingen zij een twintigtal vissen, waaronder een flink aantal gewichtige exemplaren! Met name de AVK High Visual hookbaits vielen goed in de smaak.

KF AVK

Klik op de afbeelding om naar het filmpje te gaan! 

Dit was de vrijdagmiddag update van deze week. Stay tuned voor meer leuke filmpjes en heb je zelf een tip: stuur een mailtje naar info@karperfilmpjes.nl

Michiel Pilaar

Tijd om het weekend goed te beginnen met topfilmpjes van Mourad Aviara, een Nederlandse vijftiger voor Sjonnie de Kruijf en prachtige grootwater bakken voor de twee Jeffrey’s!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl