Vrijdagmiddag update Karperfilmpjes.nl

Favoriet Favoriet
Vrijdagmiddag update Karperfilmpjes.nl

Het was een drukke week op www.karperfilmpjes.nl waarbij er teveel leuke filmpjes zijn verschenen om allemaal in de Vrijdagmiddag update te verwerken. Vandaar dat we er 4 hebben uitgekozen. Lees mee!

‘Oude Rotten’ – Sjef van den Hoven

Sjef van den Hoven is een ervaren karpervisser die de klappen van zweep ondertussen wel kent. Hij behoord tot de ‘oude rotten” in het vak. Wesley Smits bezoekt hem en gaat samen met Sjef terug in tijd. Lees het complete interview met Sjef in Karper Magazine 79.

KF Sjef van de Hoven

Klik op de afbeelding om naar het plaatje te gaan.


Karpervissen met Peter Vlasveld op De Gavers (België)

In dit filmpje volgen we Peter Vlasveld en Chris Vandenhaute op een drie daagse sessie op het legendarische water De Gavers in België. De mannen vangen eerst kleine vissen, maar in de loop van het filmpje komen ook enkele bakken voorbij. Daarnaast doet Peter een leuk interview met Chris. Het bekijken meer dan waard!en filmverslag. In Karper Magazine 79 staat een bijbehorend artikel over de sessie. Check it out!

KF Peter Vlasveld De Gavers

Klik op de afbeelding om naar het filmpje te gaan.

Videoblog Frank Avezaat – Afl. 1 ‘Het syndicaat’

Deze eerste aflevering van de videoblog van Frank Avezaat staat in het teken van zijn visserij op het syndicaat van VC de Meeren. Deze aflevering bevat erg bijzondere beelden! Niet alleen wordt er een bizarre vangst gedaan, maar ook krijgt Frank totaal onverwacht zijn targetvis op de mat tijdens een heerlijke visnacht.

KF Frank Avezaat

Beroer het plaatje met uw cursos, klik er op en transporteer uzelf naar het filmpje.


Zomervissen op de rivier De IJssel

De Karper Pro Staffers Remond van Dijk en Rinze Beverwijk komen uit het prachtige dorpje Kampen. Dit ligt aan de rivier de IJssel en de mannen vissen hier op regelmatige basis. In dit filmpje laten ze een zomerse sessie zien.

KF Rinze Remond

Klik op het plaatje om naar de afbeelding te gaan.

Dit was hem weer voor deze week, nu is het tijd om naar de waterkant te gaan en lekker achter de karpers aan te zitten. Succes allemaal en vang ze! Als je zelf nog een leuk filmpje hebt (of een goede tip) mail dan de link naar info@karperfilmpjes.nl

Michiel Pilaar

Zelden was het zo druk op KF.nl. Vandaag dan ook 4 filmpjes: Wesley ondervraagt Sjef, een supersessie voor Peter Vlasveld, riviervissen in Nederland met Rinze en Remond en de videoblog van Frank Avezaat.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl