Vrijdagmiddag update Karperfilmpjes.nl

Favoriet Favoriet
Vrijdagmiddag update Karperfilmpjes.nl

Het kan niet op! Ook deze week verblijden we de duizenden bezoekers van KF.nl met een prachtige serie filmpjes. Omdat we niet konden kiezen hebben we maar liefst 4 filmpjes voor jullie uitgezocht. De onderwerpen: Rigs, Bakken, Franse avonturen en Nederlandse visserij! Let’s go!

Knoop je eigen Chod Rig met Fox

Het knopen van een vernieuwende rig is niet eenvoudig. In dit filmpje helpt rigdokter Zimmerman ons met het knopen van een Chod Rig. Met dit duidelijke en eenvoudige stappenplan kan iedereen een mooie rig knopen!

KF Fox Chod rig

Klik op de afbeelding om naar het filmpje te gaan!
Op avontuur met Julian Jurkewitz

Het jaar 2011 was een zeer goed jaar voor topvisser Julian Jurkewitz. In dit filmpje laat hij zijn hoogtepunten zien: kleine en grote karpers komen voorbij van o.a. de rivier en grote wateren.

KF Julian Jurkewitz

Klik op de afbeelding om naar het filmpje te gaan.


Franse supersessie op openbaar water!ย 

De passie voor Ronald Ermes en Rick Habermehl is het bevissen van de mooiste wateren in Frankrijk. Dit keer zijn ze op goud gestuit en maakten ze de karpertrip van hun leven mee!

KF Franse supersessie YT

Klik op de afbeelding om naar het filmpje te gaan!ย 


Wesley Smits & Jeroen Netten Karpervissen NL 2013

Wesley Smits heeft een Blog op Karperwereld.nl en verteld daar zijn avonturen. Dit is een video n.a.v. een blog op KWO. Hier vangt Wesley samen met zijn maat Jeroen een aantal vissen in Nederland. Runs, drils en onderwaterbeelden komen voorbij!

KF Jeroen Netten Wesley Smits

Tik hem aan om naar het filmpje te gaan ouwe ย ๐Ÿ˜‰


Dit was de vrijdagmiddag update voor deze week. Er komen weer leuke filmpjes aan dus zorg dat je regelmatig op www.karperfilmpjes.nlย binnen surft. Heb je zelf een tof filmpje, mail dan de link naar: info@karperfilmpjes.nl

Michiel Pilaar

Damn, ook deze week weer veel topfilmpjes op KF.nl ! Vandaag check je: hoe je een Chod Rig knoopt, Julian Jurkewitz op bakkenjacht, Ronald en Rick beleven jongensdroom en Nederlandse cultuurwatervisserij!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl