Vrijdagmiddag update Karperfilmpjes.nl

Favoriet Favoriet
Vrijdagmiddag update Karperfilmpjes.nl

KF chick Villedon

De zomer komt op zijn einde en in deze periode komen er altijd veel leuke ‘vakantiefilmpjes’ binnen. Het is en blijft prrrachtig om te zien hoeveel mensen met passie en plezier langs de waterkant zaten afgelopen weken. Laten we dan ook snel gaan kijken naar de ‘zomerse’ filmpjes die deze week op KF.nl zijn verschenen!

Girl Power: Jongedame vangt grote karpers in Frankrijk

Afgelopen zomervakantie wist Sasja de Jongh (dochter van Pieter ‘Opa’ de Jongh) samen met haar vismaat Tim Zagers een prachtige serie (grote) karpers te vangen. Tot hoog in de 40 pond wisten deze vissers op de kant te harken. Knap gedaan dame (en heer). Dat mag een colatje op gedronken worden!

Sasja de Jongh

Klik op het plaatje om naar het filmpje!
The Carp Specialist – Karperjeugdweek op Lac de Villedon 2013

Afgelopen zomer gingen flink wat jonge karpervissers (tussen de 14 en 21 jaar oud) naar het fraaie Lac de Villedon voor de Jeugdweek van The Carp Specialist. Vol enthousiasme is er gevist én gevangen! Kijk op de website www.thecarpspecialist.nl  om je in te schrijven voor de Karperjeugdweek 2014, uiteraard weer op Lac de Villedon! 

KF Villedon teaser 


ALLIANCE PECHE – THE ISLAND

De Franse gebroeders van Alliance Peche weten hoe ze coole filmpjes moeten maken. Hier zien we een filmpje van ‘Nono’ en dat hij ‘GoPro Skills’ heeft. Mooi gedaan deze schitterende beelden!

KF Island

Cassiën visserij met Julian Jurkewitz

Het water Lac de St. Cassiën spreekt bij veel vissers tot de verbeelding. In dit filmpje laat Julian Jurkewitz zien hoe hij dit blauwe meer aanpakte en hoe hij zijn karpers ving.

Julian Jurkewitz Cassien Lac

Klik op de afbeelding om naar het filmpje te gaan.  

Dit was de vrijdagmiddag update van deze week. Iedere dag een nieuw filmpje online dus stay tuned!

Michiel Pilaar

Vandaag veel Girl Power in de Vrijdagmiddag Update. Sasja de Jongh ving grote karpers op vakantie. The Carp Specialist heeft de Jeugdweek gehad op Villedon. Verder: Lac de St. Cassien én een sfeerfilmpje!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl