Vrijdagmiddag update Karperfilmpjes.nl

Favoriet Favoriet
Vrijdagmiddag update Karperfilmpjes.nl

Er wordt goed gevangen zo begin septembe. We verwachten dan ook veel leuke filmpjes de komende tijd. Voor deze Vrijdagmiddag update hebben we uiteraard weer een paar toppers uitgezocht. Kijk mee:

Explosive carp fishing – Carp Vitamins

De mannen van Carp Vitamins (o.a. Laurens Van Emmerik en Hans van Vrouwerf) weten wat wij vissers graag zien: keiharde fluiters! In dit filmpje zien we de hoogtepunten van een aantal sessies waarin er veel, erg veel gevangen werd! Goed bezig mannen. (Check ZEKER de laatste 20 seconden, BAM)

KF Carp Vitamins

Klik op het plaatje om naar het filmpje te gaan.  


Topfilmpje: Carp Injection Part 3

In dit meesterwerk van Alexander Köppl neemt hij ons mee naar een prachtig, bosrijk water waar kapitale karpers zwemmen. Alexander heeft oog voor de natuur en weet dit prachtig in beeld te brengen. Uiteraard komen er ook een aantal heerlijke schubs en spiegels voorbij! Een ‘must see’!

KF Alexander Topfilmpje

Klik op de afbeelding om naar het filmpje te gaan.  


‘Licht’ karpervissen in Frankrijk met Herwin Kwint

Franse karpers en barbelen met de methodfeeder, een onder belichte methode in het karpervissen. Herwin Kwint bevist een grote Franse rivier met slechts één licht feederhengeltje. Hij brengt zijn visserij met veel passie en plezier in beeld. Geniet mee met deze topvisser!

Herwin Kwint karpervissen Frankrijk

Klik op het plaatje om naar het filmpje te gaan.   
Dit was alweer de Vrijdagmiddag update van deze week. Blijf je coole video’s insturen naar info@karperfilmpjes.nl en wie weet zie je jezelf volgende week terug!

Michiel Pilaar

Vandaag weer 3 topfilmpjes die afgelopen week live kwamen op KF.nl! We zien exploderende hengels van Carp Vitamins, Duits topfilmpje op een bosmeer en ‘licht’ karpervissen op een Franse rivier met Kwint!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl