Vrijdagmiddag update Karperfilmpjes.nl

Favoriet Favoriet
Vrijdagmiddag update Karperfilmpjes.nl

Het is VOLLE BAK najaar. Wát een regen viel er deze week. De mooi weer vissers zaten te huilen op de bank maar de échte najaarsvissers beginnen warm te draaien. Een fraaie tijd ligt in het verschiet: de waterkant wordt iets leger en de karpers beginnen flink te azen. Tijd om de zakken boilies open te trekken en te voeren. Maar niet…. voordat we eerst de 3 topfilmpjes hebben bekeken!

Karpervissen door heel Europa – Ronald & Rinze

Pionieren is vallen en opstaan. In dit filmpje zien we Rinze Beverwijk en Ronald van Bruggen tijdens hun lange reis van afgelopen voorjaar. In een goede week bezochten ze 3 landen en maakten hun lijnen goed nat. Het avontuur is mooi, maar doorzetten is daarbij hard nodig…

KF Rinze Beverwijk

Klik op het plaatje om naar het filmpje te gaan.  


SKV-Karpertrips op Etang du Niroux

Begin mei was Etang du Niroux het decor van een testsessie van SKV-Karpertrips. Sjef Lemmens, Tim Lomans en Thijs Hurkmans hadden het water gedurende een week voor zichzelf. Tijdens de sessie maakten ze een film vol tips, tactiek, actie en uiteraard karper tot 43 pond!

KF Karpervissen Frankrijk

Klik op de afbeelding om naar het filmpje te gaan.
Summer Session met Michiel en Erik

Een impressie van een leuke sessie van Michiel Zijdewind en Erik Hakvoort in de zomer van 2013. Waarbij zij erg lekker vingen van de goed lopende voerstek.

KF Michiel Zijdeveld

Tik hem aan om naar het filmpje te gaan.

Kortom: genoeg leuks te zien. Check dus dagelijks de site want iedere dag komt er om 12 uur een nieuw filmpje live. Vandaag was dateen filmpje van Roderick Langeveld!

Dit was hem weer voor vandaag. Fijn weekend en tot volgende week vrijdag!

Michiel Pilaar

Na een week regen is het tijd voor ontspanning: check wederom 3 topfilmpjes! Rinze & Ronald crossen door Europa, BTW Etang du Niroux nader bekeken en Vissen in NL met Michiel en Erik!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl