Vrijdagmiddag update Karperfilmpjes.nl

Favoriet Favoriet
Vrijdagmiddag update Karperfilmpjes.nl

Het najaars is nu echt van start. Dé periode om striemende runs te krijgen en véél tijd te spenderen langs de waterkant. Als het even rustig is kun je op je mobiel de volgende coole filmpjes kijken: 

Mystery Baits in de Alpen – Deel 1

Begin september trokken Mystery Baits mannen Davy Vankerkom en Tom Vanden Abbeele naar de Alpen. Een aantal nachten werden er gevist op een mooi water. Een aantal mooie dertigers en veertigers komen op de kant. Geniet mee! Morgen (zaterdag) verschijnt het tweede filmpje!

KF Alpen Mystery Baits

Klik op de afbeelding om naar het filmpje te gaan.

Carp Fishing – Enjoy Your Life

Jonathan Depres weet hoe hij een goed filmpje moet maken. In deze movie toont hij een aantal fragmenten uit zijn visserij en daar zitten héle mooie opnames bij! Leuk om te zien.

KF Dupris

Klik op het plaatje om het filmpje te zien.
Lac du Salagou Record Carp

Vissen op een water als Salagou is en blijft een avontuur. Mathis Korn ging er heen en wist een serie mooie vissen te vangen met als topper een zestig ponder! 

KF salagou bak

Klik op de afbeelding om naar het filmpje te gaan.  

Dit was hem weer voor deze week. Heb je zelf een leuk filmpje voor Karperfilmpjes.nl, stuur dan het linkje naar info@karperfilmpjes.nl en wie weet zie jij jezelf volgende week terug.

Michiel Pilaar

Het is weer bijna weekend, tijd voor de filmpjesupdate. Deze week: striemende runs, mega bak van Salagou, de avonturen van Jonathan Depres en we zien de Mystery mannen in Frankrijk!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl